reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ja jestem daleka od testowania póki co, cieszę się, ze nie ma problemu z owu, a jak się okres spóźni to wtedy będę myśleć o testach [emoji16] chciałabym doczekać tej chwili i pochwalić się tu swoimi kreskami [emoji4] ale zobaczymy co to będzie.

[mention]HeraUnique [/mention] jest niekwestionowanym specjalista od temperatur, może coś podpowie [emoji16]
No pewnie, wcześniej nie ma co. Mam nadzieję że już w nadchodzącym miesiącu będziesz miała okazję się nam tu pochwalić :)
Oki już lecę na staraczki 😅

reklama
U mnie dziewczyny dzisiaj wszystkie testy owu takie same, tzn. obie linie tak samo intensywnie 💪 apka premom pokazuje 1.16 (high) wcześniejszych nie mogłam dodać :( czy to znak, że czysto teoretycznie do owu powinno dojść jutro?

U mnie dziewczyny dzisiaj wszystkie testy owu takie same, tzn. obie linie tak samo intensywnie [emoji123] apka premom pokazuje 1.16 (high) wcześniejszych nie mogłam dodać :( czy to znak, że czysto teoretycznie do owu powinno dojść jutro?

Zgodnie z instrukcja 24-36h. U mnie w rzeczywistości owu jest dużo wcześniej, nie więcej niż 12h po piku LH. Ale ogólnie rzecz ujmując - tak, jeśli do owulacji dojdzie, to w ciągu najbliższych 2 dni [emoji6]

Zgodnie z instrukcja 24-36h. U mnie w rzeczywistości owu jest dużo wcześniej, nie więcej niż 12h po piku LH. Ale ogólnie rzecz ujmując - tak, jeśli do owulacji dojdzie, to w ciągu najbliższych 2 dni [emoji6]
A testujesz jeszcze po pozytywnym teście? Wiem, że już nie powinno się, ale nie wiem czy ciekawość nie wygrywa żeby zobaczyć jak to dalej wygląda 😁

A testujesz jeszcze po pozytywnym teście? Wiem, że już nie powinno się, ale nie wiem czy ciekawość nie wygrywa żeby zobaczyć jak to dalej wygląda [emoji16]

W ubiegłym cyklu testowałam kilka razy dalej. Kreska jaśniała a dzień później znowu ściemniała (robiłam testy 2-3 razy dziennie). Ale pierwszy pik był tym odpowiednim, bo miałam potwierdzona owu na monitoringu wtedy.

Teraz testowałam bo nie miałam piku powyżej 1. Ale mam potwierdzona owu progiem, przestałam testować jak mocno zjaśniała przez 2 następne dni.

Zabraniają testować dalej ale ja bym się nie przejmowała. Sama to zrobiłam z ciekawości [emoji6]

reklama
Okupacyjnych nie [emoji23] owulacyjnych tez nie, ale uzywam, może pomogę [emoji2368]
Hehe słownik w telefonie i grube paluchy się nałożyły :p . Prblem jest złożony. 1dc miałam 7.10. Cykle 26-27 dni. Owu (o ile była) na podstawie śluzu i szyjki macicy była w 13 dc 18-19.10). Mąż był w rossmanie i miał kupić testy ciążowe, a baran kupił owulacyjne. No i tak zaczęłam je robić (NIEPOTRZEBNIE). Zrobiłam już trzy. Kreska kontrolna jest coraz ciemniejsza (już mocno ciemna). To może znaczyć, że jednak owulacja dopiero się zbliża? Mimo moich obserwacji? Jestem w 18dc, planowo miesiączka około 2.11...

Do góry