Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?A jak przygotowania do ślubu ?
reklama
Tarczyca teraz "atakuje" bardzo dużo osób., ale na szczęście to da się jeszcze raczej uregulować. a przeciwciała robiłaś może?Biorę od wtorku.. Nigdy nie maialm kłopotów z TSH.. W poniedziałek miałam teleporade.. Także już działam..
Mimi94
Fanka BB :)
No brać "zapobiegawczo" metylowane formy, B12, kwas foliowy, b6, Wit. D, cholineNie miałam o tym pojęcia [emoji50]. Są jakieś sposoby, żeby poprawić wyniki?
claudii
Ja na cywilnym mialam bukiet [emoji6]
Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?
młoda1994
Ja miałam bukiet do cywilnego.Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?
Mecenasowa27
trzymam kciuki. Ja teoretycznie powinnam mieć sobota niedziela owulacje wg aplikacji ale szyjka nisko, zero objawów, testy negatywne... więc ciekawe może jej nie będzie albo będzie później.Hej kochane, u mnie dziś 17 dc, wg kalenarzyka pojutrze powinnam mieć owu, ale już z mężem się staramy. Nie robię testów owu, także będzie co ma być
Ja na cywilnym mialam bukiet [emoji6]
Ja miałam bukiet do cywilnego.
Dziękuję, to w takim razie też pewnie zorganizuje
Powodzenia, trzymamy kciukiHej kochane, u mnie dziś 17 dc, wg kalenarzyka pojutrze powinnam mieć owu, ale już z mężem się staramy. Nie robię testów owu, także będzie co ma być ❤
reklama
jjm86
Nie przejmuj się wagą, jest idealna. Ma mam 159 cm i ważę 75 kg (schudłam na ten moment 54 kg). O mamę nie pytaj. I tak podobno w planach "zamknięcie" seniorów w domach, więc będzie siedzieć i się leczyć, a ja monitoruję. Mały bukiet jak najbardziej (przynajmniej w tak ważnym momencie można coś z dłońmi zrobić )Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?
Podziel się: