reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

A jak przygotowania do ślubu :) ?
Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?

reklama
Ja na cywilnym mialam bukiet [emoji6]
Dziękuję, że pytasz ;D szczerze mówiąc jeszcze to do mnie nie dociera, ale w poniedziałek lub wtorek jedziemy odebrać obrączki, od środy mam wolne w pracy, więc sprzątanie, przygotowywanie wszystkiego, ale dam radę, narzeczony też ma wziąć sobie wolne to będziemy działać. Mam dylemat czy na ślubie cywilnym powinnam mieć bukiet czy nie.. Jak tam sytuacja z Mamą, udało Ci się Ją namówić?

Ja miałam bukiet do cywilnego.

Hej kochane, u mnie dziś 17 dc, wg kalenarzyka pojutrze powinnam mieć owu, ale już z mężem się staramy. Nie robię testów owu, także będzie co ma być 🙂❤️
trzymam kciuki. Ja teoretycznie powinnam mieć sobota niedziela owulacje wg aplikacji ale szyjka nisko, zero objawów, testy negatywne... więc ciekawe może jej nie będzie albo będzie później.

reklama
Nie przejmuj się wagą, jest idealna. Ma mam 159 cm i ważę 75 kg (schudłam na ten moment 54 kg). O mamę nie pytaj. I tak podobno w planach "zamknięcie" seniorów w domach, więc będzie siedzieć i się leczyć, a ja monitoruję. Mały bukiet jak najbardziej :D (przynajmniej w tak ważnym momencie można coś z dłońmi zrobić :p )

Do góry