reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Cześć Dziewczyny :)
@Mimi94 jak dziś u Ciebie? Jak się czujesz?
U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...

U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...
Ile masz dni do @ czy już po terminie jesteś? 😉 Dzwoniliście do przychodni?

Zobaczysz, nadrobisz za mnie i te dziewczyny, dla których listopad nie był przychylny BLIŹNIAKAMI ;) bardzo mocno kciuki trzymam! A następnym razem nie wyrzucaj do śmieci tylko tu wstawiaj ;)

Kazała brać od 3go dnia po owulacji przez 10dni i zrobić test. Jak pozytywny to brać dalej jak negatywny odstawić

Z tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]

reklama
Z tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]
Tak przeważnie 2-4dni po odstawieniu dostaje. Noo ale zdarzały się cykle gdzie i 10 dni czekalam

Do góry