reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Cześć Dziewczyny :)
@Mimi94 jak dziś u Ciebie? Jak się czujesz?
U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...

U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...
Ile masz dni do @ czy już po terminie jesteś? 😉 Dzwoniliście do przychodni?

Zobaczysz, nadrobisz za mnie i te dziewczyny, dla których listopad nie był przychylny BLIŹNIAKAMI ;) bardzo mocno kciuki trzymam! A następnym razem nie wyrzucaj do śmieci tylko tu wstawiaj ;)

Kazała brać od 3go dnia po owulacji przez 10dni i zrobić test. Jak pozytywny to brać dalej jak negatywny odstawić

Z tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]

reklama
Z tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]
Tak przeważnie 2-4dni po odstawieniu dostaje. Noo ale zdarzały się cykle gdzie i 10 dni czekalam

Do góry