reklama
Mimi94
Fanka BB :)
U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...Cześć Dziewczyny
@Mimi94 jak dziś u Ciebie? Jak się czujesz?
Gryfin
Ile masz dni do @ czy już po terminie jesteś? Dzwoniliście do przychodni?U mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...
Mimi94
Nie wiem kiedy będzie @.normalnie mam 28-30dniowe cykle. Ostatnio miałam 25.Ile masz dni do @ czy już po terminie jesteś? [emoji6] Dzwoniliście do przychodni?
Jestem 10dpo i 8dzien biorę dupka.
coca
Nie wiem kiedy będzie @.normalnie mam 28-30dniowe cykle. Ostatnio miałam 25.
Jestem 10dpo i 8dzien biorę dupka.
A kiedy masz go odstawić lub testować przed odstawianiem?
jjm86
Zobaczysz, nadrobisz za mnie i te dziewczyny, dla których listopad nie był przychylny BLIŹNIAKAMI bardzo mocno kciuki trzymam! A następnym razem nie wyrzucaj do śmieci tylko tu wstawiajU mnie niby nic niby coś. Od razu wywaliłam do śmieci żeby go 10 razy nie oglądać [emoji23] ale mam problem... Bo w rodzinie jest przypadek [emoji146] i mój mąż od wczoraj się czuje fatalnie i strasznie kaszele i boli go głowa okropnie i mnie chyba też coś chwyta...
Mimi94
Kazała brać od 3go dnia po owulacji przez 10dni i zrobić test. Jak pozytywny to brać dalej jak negatywny odstawićA kiedy masz go odstawić lub testować przed odstawianiem?
Mimi94
Dzięki [emoji3590] obyś miała rację [emoji8][emoji120]Zobaczysz, nadrobisz za mnie i te dziewczyny, dla których listopad nie był przychylny BLIŹNIAKAMI bardzo mocno kciuki trzymam! A następnym razem nie wyrzucaj do śmieci tylko tu wstawiaj
coca
Kazała brać od 3go dnia po owulacji przez 10dni i zrobić test. Jak pozytywny to brać dalej jak negatywny odstawić
Z tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]
reklama
Mimi94
Tak przeważnie 2-4dni po odstawieniu dostaje. Noo ale zdarzały się cykle gdzie i 10 dni czekalamZ tego co mi mówiła to jeśli nie będzie ciąży i odstawisz, to miesiączka powinna przyjść do 3 dni po odstawieniu. Zdarza się ze przyjdzie i tydzień po, ale to rzadko, raczej te pierwsze dni po odstawieniu [emoji6] życzę, żeby jednak nie było konieczności odstawiania [emoji110][emoji16]