reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
My zaczęliśmy starania w 8dc, przez 3 dni później niestety mąż musiał wyjechać, i albo się udało albo nie, jeszcze tydzień do @ , testu nie robię chociaż mnie korci

reklama
Cześć :) czyli testowanie mniej więcej w połowie grudnia u Ciebie? Kurcze! Tak trzymałam kciuki za Ciebie[emoji847][emoji847] Ale jak nie listopadowe to grudniowe. Ja mam trochę spadek samopoczucia. Podłamana jestem🥲[emoji852].Nic nie idzie po myśli. Czekam na 25.11 by móc dzwonić umawiać się do ginekologa na wizytę. Może zbadam cokolwiek[emoji2368]
Cześć dziewczyny, tak jak podejrzewałam witam się w 1dc i jednocześnie żegnam [emoji6] przechodzę na grudniowe kreseczki, trzymam kciuki za resztę testujących! [emoji110]

Do góry