Mimi94
Fanka BB :)
Na razie nie. Może w poniedziałekLec na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie nie. Może w poniedziałekLec na betę
A Ty miałaś w tym cyklu badanie drożności jajowodów? Jak Ci je przepchali?U mnie 11dpo i bez zmian... Czyli wszystkie testy z jakiejkolwiek firmy bym nie kupiła pokazują mi cienie.. Raz jaśniejsze, raz ciemniejsze. No nic jeszcze 2 dni dupka i czekamy na kolejny cykl [emoji123]
Hej! Jestem tu nowa, tzn czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz sie zarejestrowalam. Staramy sie z narzeczonym w sumie tak od lipca. Dzisiaj rano (przed chwila) zrobilam test, teoretycznie wg aplikacji Flo 10dni po owulacji w 26dc. Chcialam zrobic na wszelki wypadek bo dzis piatek i chcialam wiedziec czy moge sie napic drinka w weekend, ale szczerze nie spodziewalam sie ze cos wyjdzie. Zalaczam zdjecie testu Facelle z Rosmanna. Myslicie, ze to to?
Zobacz załącznik 1203920
Miałam. W 8dc Sono HSG w znieczuleniu ogólnym. Taką pianką pod cisniniem.A Ty miałaś w tym cyklu badanie drożności jajowodów? Jak Ci je przepchali?
Dużo dziewczyn po tym szybko zachodzi. Życzę Ci tegoMiałam. W 8dc Sono HSG w znieczuleniu ogólnym. Taką pianką pod cisniniem.
Dziękuję ale mam też P-ciała p/plemnikowe co utrudnia zajścieU
Dużo dziewczyn po tym szybko zachodzi. Życzę Ci tego
Ja myślę, że kreska jest super widoczna więc po cichu gratuluję. wspaniale, zazdrościmy!
Ja bardzo często mam tak, że jak już się poddam i stwierdzę że coś na pewno nie wyjdzie to się udaje Ja na Twoim miejscu zrobiłabym betę, kreskę masz już bardzo wyraźną, więc wydaje mi się, że nie powinno być już wątpliwości. Beta jest bardziej wiarygodna niż test, a w momencie gdy wykona się ją dwukrotnie (z odstępem 48 lub 72h) to można sprawdzić czy prawidłowo przyrasta i czy ciąża rozwija się prawidłowoNarazie nie dziękuję
A jeszcze kilka dni temu ryczałam mojemu że życie mi mija, nic nie można zaplanować zrobić bo nie wiadomo czy się uda, czy nie uda i kiedy w końcu
Chyba narazie odpuszczę tą betę, poczekam do wtorku bo teoretycznie wtedy powinnam dostać okres i potwórzę test.
A weekend po prostu zrezygnuje z imprezy ofc
Ja mam dostać miesiączka 27, korci mnie żeby zrobić test, brzuch trochę pobolewa, ale dziś w pracy nakręcili mi się w głowie, jestem pierwszy miesiąc bez antykoncepcji i wiem że organizm też może reagować, chyba zrobię test w niedzielę, luby ma urodziny to może będzie mały prezentNarazie nie dziękuję
A jeszcze kilka dni temu ryczałam mojemu że życie mi mija, nic nie można zaplanować zrobić bo nie wiadomo czy się uda, czy nie uda i kiedy w końcu
Chyba narazie odpuszczę tą betę, poczekam do wtorku bo teoretycznie wtedy powinnam dostać okres i potwórzę test.
A weekend po prostu zrezygnuje z imprezy ofc
Ile jesteś po owu??Ja mam dostać miesiączka 27, korci mnie żeby zrobić test, brzuch trochę pobolewa, ale dziś w pracy nakręcili mi się w głowie, jestem pierwszy miesiąc bez antykoncepcji i wiem że organizm też może reagować, chyba zrobię test w niedzielę, luby ma urodziny to może będzie mały prezent