reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

8 lat bez żadnej przerwy ? To wasze starania o pierwsze dziecko ?
Witam dziewczyny[emoji4] ja zaczęłam starania po 8 latach przyjmowania antykoncepcji, przewidywana miesiączka 27 listopad, ostatnia była 30 października, po tygodniu jak zaczęliśmy starania , @ trwała standardowo jak na mnie czyli 4 dni, cykle od zawsze regularne, ale obawiam się że raczej nie uda się w pierwszym cyklu ale zobaczymy [emoji4]

reklama
Cześć, u mnie znowu czas który każda wyczekuje czyli testowanie [emoji7]
Jestem 9dpo, w tym cyklu była drożność więc jest spora nadzieja [emoji123]
Rano miałam coś takiego niby widać, niby nie...
(nie)cierpliwie czekamy dalej [emoji2957]
IMG_20201118_055720.jpeg
Screenshot_20201118_060211_com.android.gallery3d.jpeg

(nie)cierpliwie czekamy dalej [emoji2957]Zobacz załącznik 1203183Zobacz załącznik 1203185
Na normalnym teście nie widzę a na tym czarno białym coś jest ale nie za wysoko? Jakby kreska się przesuneła? 🤔 9dpo to trochę za wcześnie, może poczekaj do dnia @ a jak nie to jutro zrób 😁

(nie)cierpliwie czekamy dalej [emoji2957]Zobacz załącznik 1203183Zobacz załącznik 1203185
A ja właśnie dziś przeglądałam Twój profil, żeby zobaczyć, kiedy testujesz :D . Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki! :tak:

Na normalnym teście nie widzę a na tym czarno białym coś jest ale nie za wysoko? Jakby kreska się przesuneła? [emoji848] 9dpo to trochę za wcześnie, może poczekaj do dnia @ a jak nie to jutro zrób [emoji16]
Nie wiem kiedy @ będzie. Owu miałam w 11dc. Zostało mi 3dni brania Dupka a później nie wiem... [emoji23]

reklama
Do góry