reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Sory że się nie odzywam... Obserwuje się i wiem że nic nie wiem. Według kalendarzyka (🫣) jestem już po płodnych, śluz już nie przypomina białka jaja kurzego, czuję ból jajników, ale myślę że to przez to że wreszcie coś tam się w nich dzieje. W pracy lipny okres, ciągle coś... I taka jakaś zniechęcona jestem do wszystkiego. Chciałabym już te badania zrobić, sprawdzić czy w ogóle owulka była. To czekanie mnie dobija 😣

reklama
Jutro chyba podjadę na badanie beta HCG. Niby testować mam w sobotę ale sprawdzę progesteron to przy okazji betę oznaczę 😈 Objawów nie mam żadnych więc pewnie znów nic nie wyjdzie ale nie byłabym sobą jakbym nie sprawdziła. Na grudniowki się nie zapisuje bo raczej jak się teraz nie uda to pasujemy. Ja bym chciała ale mąż twierdzi że on już kończy starania i to co ma mu wystarczy.
Ja też żadnych objawów nie czuje a testować mam w niedzielę. Tzn mam bardziej tkliwe piersi ale to może też oznaczać zarówno okres 🤷‍♀️

Widzę, że mamy tą samą zagadkę do rozwiązania. Ja też dwa razy byłam w ciąży, ale niestety obie je poroniłam i teraz od 1.5 roku nie ma drugiej kreski na teście 🙄
przepraszam że zapytam , ale na jakim etapie to się stało ? Bo u mnie to były bety do koło 40 i spadek

Aha. Polecam czytać 1 stronę.
To jest wątek dla starających się kobiet. Czasem miesiąc czasem 5 a czasem 5 lat i dłużej.
Myślę, że nie jednej jak to przeczytała otworzył się Nóż w kieszeni bo Ty 5 cykl a ktoś 40 np i nic nie rusza . Serio czytanie ze zrozumieniem nie boli 😉. Za to może kogoś zaboleć coś innego ...

Także raz jeszcze czytanie ze zrozumieniem i zmykaj na mamuśki sobie.

Aha. Polecam czytać 1 stronę.
To jest wątek dla starających się kobiet. Czasem miesiąc czasem 5 a czasem 5 lat i dłużej.
Myślę, że nie jednej jak to przeczytała otworzył się Nóż w kieszeni bo Ty 5 cykl a ktoś 40 np i nic nie rusza . Serio czytanie ze zrozumieniem nie boli 😉. Za to może kogoś zaboleć coś innego ...

Także raz jeszcze czytanie ze zrozumieniem i zmykaj na mamuśki sobie.
Zgadza się, jestem pierwszy raz na forum po prostu nie przeczytałam 1 strony to jest mój błąd i przepraszam.

Jednak chciałabym tylko Ci zwrócić uwagę,że Twój atak na mnie też nie jest zgodny z regulaminem bo nie ważne czy starałam się 5 razy czy 40 tak samo chce być traktowana z szacunkiem, którego nie ma w Twoim komentarzu....
@LadyCaro już mi zwróciła uwagę w tym wątku i jednak można to zrobić zgodnie z regulaminem ;)))

Zmykam (jak chciałaś) i życzę Ci naprawdę wszystkiego dobrego.

reklama
Do góry