Żołna
Fanka BB :)
GratulacjeByłam. ciąża potwierdzona . Kolejna wizyta za 2tyg wtedy już powinno być serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeByłam. ciąża potwierdzona . Kolejna wizyta za 2tyg wtedy już powinno być serduszko
dokładne tak zapsujesz nickii przy datach z "@" przed nickiem i robi siię odnośnikszczerze ? 3 miesiac się bije z myślami czy się zgłosić zagladam na wątek po 3-5 razy dziennie więc wsumie mogłabym się nadawać , ale nie wiem czy podołam wsumie byłaby to okazja żeby jeszcze lepiej was poznać bo generalnie niektóre Nicki mi się myla trochę . Może spróbuję ? Tylko jak to się robi normalnie zakłada wątek tak jak zwykle jak chce o coś zapytać ? I jak później zapisywać dziewczyny , edytując post ?
GratulacjeMam wyniki, równo 48h, jest tak:
BETA było 45,8, jest 158,8
PROG było 14,12 jest 17,14
@olka11135 wiem, że prog się całkiem ładnie dźwignął i pamiętam też złotą zasadę: HORMON SKOKOWY, ale kojarzę, że Ty miałaś z nim akcję atrakcje- czy na dzień dzisiejszy przejmowałabyś się poziomem 17?
I w tej sytuacji chyba już mogę poprosić o
Nuuudnej ciąży, liczę ze będę zaraz za Tobą za miesiącMam wyniki, równo 48h, jest tak:
@olka11135 wiem, że prog się całkiem ładnie dźwignął i pamiętam też złotą zasadę: HORMON SKOKOWY, ale kojarzę, że Ty miałaś z nim akcję atrakcje- czy na dzień dzisiejszy przejmowałabyś się poziomem 17?
Tak . Zajmujmy ten magiczny grudniowy czas.Ale to już zakładać wątek czy czekać do ostatniego ?
ta odpowiedź tak mi wsumie nie pomogła haha źle sformułowałem pytanie chyba czyli zakładać teraz ?Tak . Zajmujmy ten magiczny grudniowy czas.
zawsze jest zakładany chyba z dwa dni przed końcem miesiąca Chyba że źle piszeta odpowiedź tak mi wsumie nie pomogła haha źle sformułowałem pytanie chyba czyli zakładać teraz ?
GratulacjeMam wyniki, równo 48h, jest tak: