Paulianna89
Fanka BB :)
[emoji170][emoji188]Zobacz załącznik 878373
Ślicznie i Śliczna [emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji170][emoji188]Zobacz załącznik 878373
Tak sobie myślę, że jakbyśmy sobie strzelily wspólna fotę to świat byłby nasz [emoji41][emoji38]Oj dziękuję [emoji5] mój Maluszek dodaje mi urody, no i trochę makijaż [emoji4]Dzięki [emoji5] wszystkie jesteśmy piekne[emoji177] Girls Pawer[emoji39]
Elegancja Francja ja w domu głównie w gaciach i t-shircie, ale jak głównie leżę to mi tak najwygodniej
Zgrabny brzuszek i śliczna laska z Ciebie[emoji170][emoji188]Zobacz załącznik 878373
Ostatnio córka się bawiła i mi fotki robiłaZobacz załącznik 879481Zobacz załącznik 879482
Zobacz załącznik 879707 Ej dziewczyny, nie widać ciąży u Was, co oszukujecie A na pewno nie widać, że jesteście w połowie drogi Wygodniej.
Mi wybiło piłkę i nie mieszczę się już w żadne shorty....nie opcji dopięcia. ALe brzuszek zaczął mi się podobać, tylko mogłby już chwilę nie rosnąć Zobacz załącznik 879705
W końcu słonko i można sukienkę założyć.