I moja bambelka
Zobacz załącznik 877388
Rośnie piłeczka [emoji4][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I moja bambelka
Zobacz załącznik 877388
A może dlatego, że mam zacny wzrost 1,61 to brzuch przy takim obwodzie jest po prostu wizualnie większy???[emoji23][emoji16][emoji106]na karzełkach bardziej widać Haha [emoji23][emoji23]
Szacun za stringi!!! [emoji106][emoji16] ja takie wynalazki tylko za młodu nosiłam, teraz wole grzać pupcię majteczkami [emoji51]
A ja mam 94 rano a wieczorem 96 oO oO oO
W pasie i 72 miałam ale szczerze przez ciąża troszkę więcej ale już nie pamiętam czy 74 czy jak więc nie wiem .. z córeczką miałam z rana 96 hehee
Wzrostu mam 172 także dużo wyższa jestem
A stringi poszły w odstawkę..he
Ty jak zwykle elegancka, że ja zamiast na brzuch patrzę na sukienkę [emoji5][emoji41][emoji106] ciąża ci służy [emoji7]
Rano tez tak mam 2-3cm mniej, sprawdzałam ze tak gdzieś 85[emoji57]a wieczorami to wiadomo... balon rośnie [emoji41]
Ale i tak laski jesteśmy [emoji5][emoji3] z brzuchami czy bez [emoji41][emoji106]
Ty jak zwykle elegancka, że ja zamiast na brzuch patrzę na sukienkę [emoji5][emoji41][emoji106] ciąża ci służy [emoji7]
[emoji170][emoji188]Zobacz załącznik 878373
Właśnie miałam to pisać! [emoji38]Śliczny brzuszek i śliczna z ciebie kobieta
Oj dziękuję [emoji5] mój Maluszek dodaje mi urody, no i trochę makijaż [emoji4]Śliczny brzuszek i śliczna z ciebie kobieta
Dzięki [emoji5] wszystkie jesteśmy piekne[emoji177] Girls Pawer[emoji39]Właśnie miałam to pisać! [emoji38]