reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Wydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jest
20180709_093048.jpg

Załączniki

• 20180709_093048.jpg
    20180709_093048.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 536
Ta sukienka króluje widzę na naszym forum ;) Pati taka ma, Ty, ja ciekawe kto jeszcze :) ale porównując teraz w tym samym stroju okazuje się że wcale ten mój brzuch nie jest taki wielki ;) wyprzedziła mnie ;)
Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...

Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...
A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]

Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamy ;)
SPhotoEditor-20180709_115258.jpg

Załączniki

• SPhotoEditor-20180709_115258.jpg
    SPhotoEditor-20180709_115258.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 528
A to mój brzuszek z dzisiaj, 23 tydzień (22+3) [emoji4]Zobacz załącznik 874748

Śliczny [emoji16]

Piękny[emoji8]

Wydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jestZobacz załącznik 875299
Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]

A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]

Dokładnie! [emoji16] przecież to nie masa tłuszczowa nam rośnie tylko dzieci!!! A wpływu na kształt czy wielkość nie mamy żadnego [emoji5]

Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamy ;) Zobacz załącznik 875366
Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]

U mnie podobnie :) ja mam wrażenie ze balon a na zdjęciach mało co widać.

Mi się wydaje mój gigantyczny! Ostatnio nawet źle sie przez to czułam a pózniej jeden pan w pracy powiedział, że mam zgrabny brzuszek, a dzisiaj koleżanka bratowej męża (jej syn koleguje sie z moim) była zdziwiona jak jej powiedziałam termin porodu... najpierw myślałam, że chodzi o to, że taki duży mam, a ona że je taka szczupła jestem!!![emoji23][emoji23][emoji23]padłam[emoji23] chodziło jej o to, że tylko piłka mi wystaje jakbym włożyła pod sukienkę [emoji6]wiec nie wiem.... chyba zależy kto ocenia... dla jednych mam duży brzuch, dla drugich niewielki, a dla trzecich normalny- jak kobieta w ciąży i chyba ta opcja jest najlepsza [emoji16]

Śliczny [emoji16]

Piękny[emoji8]

Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]

Dokładnie! [emoji16] przecież to nie masa tłuszczowa nam rośnie tylko dzieci!!! A wpływu na kształt czy wielkość nie mamy żadnego [emoji5]

Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]

Mi się wydaje mój gigantyczny! Ostatnio nawet źle sie przez to czułam a pózniej jeden pan w pracy powiedział, że mam zgrabny brzuszek, a dzisiaj koleżanka bratowej męża (jej syn koleguje sie z moim) była zdziwiona jak jej powiedziałam termin porodu... najpierw myślałam, że chodzi o to, że taki duży mam, a ona że je taka szczupła jestem!!![emoji23][emoji23][emoji23]padłam[emoji23] chodziło jej o to, że tylko piłka mi wystaje jakbym włożyła pod sukienkę [emoji6]wiec nie wiem.... chyba zależy kto ocenia... dla jednych mam duży brzuch, dla drugich niewielki, a dla trzecich normalny- jak kobieta w ciąży i chyba ta opcja jest najlepsza [emoji16]
Dita, jak zawsze- Masz rację! :)

reklama
Do góry