reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Wydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jest
20180709_093048.jpg

Załączniki

• 20180709_093048.jpg
    20180709_093048.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 541
Ta sukienka króluje widzę na naszym forum ;) Pati taka ma, Ty, ja ciekawe kto jeszcze :) ale porównując teraz w tym samym stroju okazuje się że wcale ten mój brzuch nie jest taki wielki ;) wyprzedziła mnie ;)
Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...

Tą sukienkę kupilam nawet wczesniej niż Pati, ale wtedy tylko was cichaczem podczytywalam [emoji6] Swoją drogą też mam na imię Patrycja [emoji6]
Mój brzuszek rośnie w zastraszającym tempie i widzę to od samego początku. Już jak byłam u rodziców w 10 czy 11 tygodniu ciąży to jakiś taty kolega zapytał go, czy córka sie dziecka nie spodziewa...
A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]

Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamy ;)
SPhotoEditor-20180709_115258.jpg

Załączniki

• SPhotoEditor-20180709_115258.jpg
    SPhotoEditor-20180709_115258.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 529
A to mój brzuszek z dzisiaj, 23 tydzień (22+3) [emoji4]Zobacz załącznik 874748

Śliczny [emoji16]

Piękny[emoji8]

Wydaje mi sie ze jest wielki ale jak patrze na zdjecia to nie jestZobacz załącznik 875299
Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]

A właśnie się zastanawiałam że gdzieś już ta sukienkę widziałam [emoji4] no pięknie rosniesz! Każdy inaczej wiec nie ma co porównywać [emoji6] ja też wolę się chwalic niż musieć udowadniać że serio jestem w ciąży [emoji41] a jak ktos mowi że juz spory brzuch to zawsze odpowiadam że to nie ja rosne tylko dziecko [emoji6]

Dokładnie! [emoji16] przecież to nie masa tłuszczowa nam rośnie tylko dzieci!!! A wpływu na kształt czy wielkość nie mamy żadnego [emoji5]

Wiesz teraz jak tak patrzę to chyba podobne brzuszki mamy ;) Zobacz załącznik 875366
Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]

U mnie podobnie :) ja mam wrażenie ze balon a na zdjęciach mało co widać.

Mi się wydaje mój gigantyczny! Ostatnio nawet źle sie przez to czułam a pózniej jeden pan w pracy powiedział, że mam zgrabny brzuszek, a dzisiaj koleżanka bratowej męża (jej syn koleguje sie z moim) była zdziwiona jak jej powiedziałam termin porodu... najpierw myślałam, że chodzi o to, że taki duży mam, a ona że je taka szczupła jestem!!![emoji23][emoji23][emoji23]padłam[emoji23] chodziło jej o to, że tylko piłka mi wystaje jakbym włożyła pod sukienkę [emoji6]wiec nie wiem.... chyba zależy kto ocenia... dla jednych mam duży brzuch, dla drugich niewielki, a dla trzecich normalny- jak kobieta w ciąży i chyba ta opcja jest najlepsza [emoji16]

Śliczny [emoji16]

Piękny[emoji8]

Każdej z nas własny wydaje się wielki [emoji28] bo jest większy niż zwykle [emoji6][emoji2]

Dokładnie! [emoji16] przecież to nie masa tłuszczowa nam rośnie tylko dzieci!!! A wpływu na kształt czy wielkość nie mamy żadnego [emoji5]

Chyba masz jednak troszkę mniejszy od koleżanki [emoji5] wg mnie oczywiście i oba piękne [emoji7]

Mi się wydaje mój gigantyczny! Ostatnio nawet źle sie przez to czułam a pózniej jeden pan w pracy powiedział, że mam zgrabny brzuszek, a dzisiaj koleżanka bratowej męża (jej syn koleguje sie z moim) była zdziwiona jak jej powiedziałam termin porodu... najpierw myślałam, że chodzi o to, że taki duży mam, a ona że je taka szczupła jestem!!![emoji23][emoji23][emoji23]padłam[emoji23] chodziło jej o to, że tylko piłka mi wystaje jakbym włożyła pod sukienkę [emoji6]wiec nie wiem.... chyba zależy kto ocenia... dla jednych mam duży brzuch, dla drugich niewielki, a dla trzecich normalny- jak kobieta w ciąży i chyba ta opcja jest najlepsza [emoji16]
Dita, jak zawsze- Masz rację! :)

reklama
Do góry