reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

E tam, ludzie są czasami złośliwi, tak mi się wydaje [emoji58] gdzie on na 9 czy 8 m-c wygląda [emoji28] to są naprawdę duże brzuchy wtedy, nawet te mniejsze inaczej wyglądają niż twój na zdjęciu [emoji3] poza tym on moze stanąć w którymś miesiącu, zatrzymać się[emoji3] będziesz mieć brzuch w hibernacji hehe[emoji23]
Oby! Moglby zatrzymac sie juz teraz i ruszyc w 40 tyg [emoji85][emoji23]

reklama
18+0
Ludzie mi nie wierza, ze rodze dopiero za 5 miesiecy [emoji23]Zobacz załącznik 861798

Hahahaha ja sobie sama nie wierze ze jeszcze tyle czasu a u mnie juz jedno udo styka sie z drugim i brzuch mam taki jak z Nikodemem w 7/8 miesiacu szok

Ale piłeczka superowa ja mam nadzieje ze dziecko bedzie roslo i sie pomiesci w tym co juz wywalilo innej opcji nie widze bo vhyba pekne

Kupilam dzis w lumpie sukienke maksi jutro sie wystroje do roboty i cykne fotke zamowilam tez 3 sukienki dlugie na alegro. Kazda za 39zł jak przyjda i okaza sie spoko to tez cykne foty i wam pokaze bo za taki pieniadz to nigdzie nie widzialam ubran
Koniecznie daj znać jak kiecki bo szukam takich :)

16 tydzień :-D
20180529_145855.jpg

Załączniki

• 20180529_145855.jpg
    20180529_145855.jpg
    869,3 KB · Wyświetleń: 491
reklama
Do góry