reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

No to i ja wstawię [emoji4] 21 tyg + 6 dni [emoji7][emoji7][emoji179]
20180711_175849.jpg
20180711_175917.jpg

Załączniki

• 20180711_175849.jpg
    20180711_175849.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 541
  • 20180711_175917.jpg
    20180711_175917.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 530
reklama
Dita! 88 cm w brzuchu w 23 tydodniu [emoji85] Ja tyle mialam bez ciazy [emoji23] nie ze mialam duzy brzuch, bo byl prawie plaski tylko ja jakas szeroka [emoji14] teraz sie zmierzylam i mam rowno 100 [emoji85][emoji85][emoji85]

Bo to zależy ile było wcześniej... ja mam przyrost 24cm wiec podobnie do ciebie [emoji5]zbierze rano ile mam bez jedzenia... ale ogólnie chodzi p proporcje.. [emoji848] ja np.to taka coca-cola jestem... cyckach 92, w talii 64, a w biodrach 94 - przed ciąża, plus minus. Wbrew pozorom problemy ze spodniami - wyjdzie przez biodra, odstaje w pasie; z koszulami - zapnę się w piersiach to wisi na dole jak namiot[emoji55] jedna pani w sklepie kiedyś mi uprzejmie powiedziała, że- na takie jak ja nikt nie szyje [emoji29] bo przymierzałam elegancka sukienkę ze sztywnego materiału i 34 było dobre w talii i nawet na biodrach, ale cycki miałam spłaszczone jakby walcem przejechane [emoji33]a 36bylo w miarę dobre w cyckach / choć dupy nie urywalo, ale wisiało w pasie, po prostu koszmar.. pani ekspedientka była jakby na mnie zła [emoji41][emoji12]
Ja do porodu szlam 98[emoji5] ale po tobie tego nie widać, magia proporcji i innych rzeczy... [emoji9][emoji8]

Bo to zależy ile było wcześniej... ja mam przyrost 24cm wiec podobnie do ciebie [emoji5]zbierze rano ile mam bez jedzenia... ale ogólnie chodzi p proporcje.. [emoji848] ja np.to taka coca-cola jestem... cyckach 92, w talii 64, a w biodrach 94 - przed ciąża, plus minus. Wbrew pozorom problemy ze spodniami - wyjdzie przez biodra, odstaje w pasie; z koszulami - zapnę się w piersiach to wisi na dole jak namiot[emoji55] jedna pani w sklepie kiedyś mi uprzejmie powiedziała, że- na takie jak ja nikt nie szyje [emoji29] bo przymierzałam elegancka sukienkę ze sztywnego materiału i 34 było dobre w talii i nawet na biodrach, ale cycki miałam spłaszczone jakby walcem przejechane [emoji33]a 36bylo w miarę dobre w cyckach / choć dupy nie urywalo, ale wisiało w pasie, po prostu koszmar.. pani ekspedientka była jakby na mnie zła [emoji41][emoji12]
Ja do porodu szlam 98[emoji5] ale po tobie tego nie widać, magia proporcji i innych rzeczy... [emoji9][emoji8]
Ehh znam te wszystkie problemy tylko u mnie w rozmiarze 36/38, plus wieczne skracanie spodni :D

reklama
Tak was czytam że większe majtusie a ja się do M śmiałam ze mi zeszlo z pośladków przez brak przysiadów z obciążeniem a weszło w brzuch hahahhahaha

Tutaj 22t6d

A i moja cera poprawiła się o 90% .Zapominałam o tym wspomniec

Igorowelove śliczna piłeczka!! Już 25tydz. Ja pierdziele ..ale leci ...
Fajowy brzusio :) i facet się załapał

Do góry