20+1 [emoji4]Zobacz załącznik 876277
Śliczny brzuś[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20+1 [emoji4]Zobacz załącznik 876277
Tak was czytam że większe majtusie a ja się do M śmiałam ze mi zeszlo z pośladków przez brak przysiadów z obciążeniem a weszło w brzuch hahahhahaha
Tutaj 22t6d
A i moja cera poprawiła się o 90% .Zapominałam o tym wspomniec
Igorowelove śliczna piłeczka!! Już 25tydz. Ja pierdziele ..ale leci ...
Moze nie powinnam tego pisac, ale musze! [emoji85] Ale masz przystojnego meza! [emoji85]Tak was czytam że większe majtusie a ja się do M śmiałam ze mi zeszlo z pośladków przez brak przysiadów z obciążeniem a weszło w brzuch hahahhahaha
Tutaj 22t6d
I mężunio się załapał [emoji41][emoji854][emoji16]
Piękny brzuszek [emoji7]
Chyba mam podobny... choć tak ciężko po fotkach porównywać [emoji6]
Ja noszę te same majtochy[emoji5]w biodra nic mi nie poszło, bo i tak miałam szerokie naturalnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moze nie powinnam tego pisac, ale musze! [emoji85] Ale masz przystojnego meza! [emoji85]
Tylko się cieszyć ze w tyłek nie idzie ja równomiernie rosnę chociaż wszyscy mówią ze na razie tylko po brzuchu widać.Tak was czytam że większe majtusie a ja się do M śmiałam ze mi zeszlo z pośladków przez brak przysiadów z obciążeniem a weszło w brzuch hahahhahaha
Tutaj 22t6d
Tylko się cieszyć ze w tyłek nie idzie ja równomiernie rosnę chociaż wszyscy mówią ze na razie tylko po brzuchu widać.
Cóż rozmiary staników i majtow nie kłamią Hahah. Zmierzyłam obwód brzucha ... mam 85 a przed ciaza 68.. gdzie się moja talia podziała :O
Masz piękną figurę!!
Ja mam wąskie biodra hehhe ( wszystkie spodnie zwezam w biodrach LOL)
Może później trochę się rozejdą haha
Dziękuję kochana a wiesz że też mi się podoba hahah. Ja mu tego nie powiem bo mi w piórka obrośnie hahha
Haha bo reszta szczuplejsza u Ciebie to się bardziej wyróżnia z reszta kto to wie na każdym się inaczej rozkłada. Ciekawe ile ja będę mieć na koniec, pewnie tez ponad 100 u mnie w biodrach nieco więcej a jednak majtki większe. Może dlatego ze ja tylko stringi i to dość dopasowane wolałam. Teraz zaczęły mnie po prostu bardziej cisnąć. Tak się będę pocieszaćAle jaja! Ja mam w brzuchu 88, a mam pół brzucha więcej od ciebie! Wczoraj wieczorem mierzylam,miałam rano dzisiaj czy jest inaczej ale zapomniałam... przed miałam 64[emoji5]wiec u mnie przyrost 24cm [emoji86][emoji85] co by sie zgadzało, bo chyba pisałam kiedyś, że mam 78cm, ale już nie pamietam który to był tydzień [emoji6] do porodu ostatnio szlam 98[emoji41]teraz myślę, że setkę przekroczę, ale liczę, ze niedużo...
A w biodrach miałam 94-95[emoji23]dlatego majtki mi nie rosną [emoji28]dupa już była [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Haha bo reszta szczuplejsza u Ciebie to się bardziej wyróżnia z reszta kto to wie na każdym się inaczej rozkłada. Ciekawe ile ja będę mieć na koniec, pewnie tez ponad 100 u mnie w biodrach nieco więcej a jednak majtki większe. Może dlatego ze ja tylko stringi i to dość dopasowane wolałam. Teraz zaczęły mnie po prostu bardziej cisnąć. Tak się będę pocieszać
Hehe mnie majtki swędzą strasznie w tyłek ze tak powiem a jak maja jakieś obramowanie koronkowe to aż wydaje mi się ze mnie odparzaja. Stringi for life!!A może dlatego, że mam zacny wzrost 1,61 to brzuch przy takim obwodzie jest po prostu wizualnie większy???[emoji23][emoji16][emoji106]na karzełkach bardziej widać Haha [emoji23][emoji23]
Szacun za stringi!!! [emoji106][emoji16] ja takie wynalazki tylko za młodu nosiłam, teraz wole grzać pupcię majteczkami [emoji51]