reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

Goralka tych co Cie nie przyjeli to zjadza myszy!!!!

Ja mam fajna ginke. Maz z pracy ma dla siebie swiadczenia placone przez firme a za mnie placi 20 kilka zlotych na m-c. Bez kolejek laski i czekania chodze na wizyty wyznaczone na godziny. A ostatnio w szpitalu ide na KTG..pukam do ambulatorim a tu baba sie wychyla po kilku moich pukaniach i z szyderczym usmiechem pyta "co? bole?":confused: :szok:

reklama
Nineczka dobrze ze masz mozliwosc skorzystania z kompetentnego lekarza... to pol sukcesu a koszty niestey sa zawsze ja podziwiam kobitki ktore cala ciaze prowadza prywatnie ogromne koszty... a pediatra to zawwsze nas bedzie czekac!!!

A skad to glupie przyslowie to nie wiem u mnie w ciazy to polowe pobliskich sklepikarek chyab te myszy musza pozrec..Goralka ja Ci powiem ze pracujac w sluzbie zdrowia wiem za sa trzy kategorie pacjentow tych skazanych na czekanie tych co tam gdzies cos zagadaja i straja sie sobie polepszyc byt i tych to od wejscia szcekaja i ze musza miec zaraz tui i teraz bo hrabian jest chora ale ci ostatni sa obslugiwani zazwyczaj szybciutko i bez zadnych mialkniec... czasem mozna sprobowac takiej metody a teraz jestes usprawiedliwona pozatym Ty mediator wierze wciebie ze dasz sobie z tymi skunksami rade....:elvis:

Lucyann niestety zawodowe zdolności padły od burzy hormonów, emocje powstają błyskawicznie i zanim zdążę pomyśleć już reaguję, dobrze, że w ostatnich miesiącach nie musiałam pracować. Ciekawe jak szybko wrócę do normy. Pracując w pomocy społecznej zaobserwowałam podobne typy petentów, z pominięciem tych "po znajomości". Niestety z przykrością stwierdzam, że ci z dużą mordą zawsze sobie coś wykrzyczeli u dyrekcji, a te spokojne biedaki czekali uczciwie na swoją kolej.

No waslnie czy znizyc sie do ich poziomu potem czlowiekowi nie dobrze sie robi!!! ja wczoraj zamowilam wizyte domowego ginekologa ptysiek wlozyl 1/2paluszka i natchnol sie na glowke czy u was tez sie zrobilo tak nisko?? nawet pobzykac sie nie mozna !!!:wściekła/y:

reklama
50% krotsza szyjka, 2 cm rozwarcia- ginka mowi ze mam za soba 20% porodu hmmmm? pogrzebala mi i sprawdzila ...bolalo jak cholera a teraz mam skorcze jak nigdy. jak sie jutro nie odezwe to znaczy ze to juz.... troche krwawie i boooliiii
trzymajcie kciuki plizzzz ide wziac kompiel i do wyrka bo ledwo chodze...

Do góry