reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

Ibi-wrzuć na luz. Ty przynajmniej wiesz, że nie masz. A mnie ostatnio połozna nie zbadał i żyję w błogiej nieświadomości...Poproszę dzisiaj męża, ale nie sądzę, żeby się na tym znał...

reklama
Ibi seks zakupy gotowanie sprzatanie i bieganie za malym dzis badala mnie polozna (mama mojego lubego) rozwarcie juz na 3cm juz mam problem z siedzeniem czuje jak bym gniotla dziecko... wiec wyluzuj poprostu masz bloghie zycie i tyle kozystaj...odpoczywaj ja nie mam kiedy!!!!:happy: :no:

okazuje się, że nie przysługuje mi wizyta kontrolna nawet w dniu przewidywanego terminu porodu, skoro wybrałam lekarza prowadzącego w innym mieście, nie obchodzi ich fakt, że lekarz ów jest niedostępny przez parę najbliższych dni, uznały, że mam iść do domu i czekać skoro nic sie nie dzieje

o rany Góralka...ale jaja...współczuję.
Lucyann ja byłam u gina 6.11.i nie było rozwarcia ale od pewnego czasu chodzę jakby okrakiem, też dziwnie mi siedzieć a w dole mnie tak coś rozpiera jakby naprawdę coś ktoś mi wsadził i nie wyjął...czy to są oznaki możliwego rozwarcia...???

Anii wierzmy, że tak, skoro u Lucyann jest rozwarcie to u nas pewnie też, skoro obie mamy te same oznaki. To jak dziewczyny, rodzimy? Jakby tak po północy to fajna data będzie hihiih

no...pierwsza data na którą "ja":-D wyznaczyłam sobie termin do porodu to był 11...fajnie by było. aż dzis z tego wszystkiego się spakowałam...

reklama
fajnie jakby mi sie udalo jutro paulinka 1.11 a synek z 11.11 pasuje jak najbardziejgoralka pewnie kaza ci przyjsc kilka dni po terminie do szpitala jakby sie akcja nie rozpoczelamnie tez cos wzielo i popakowalam sie do szpitala i nawet na wyjscie przygotowalam ciuchy a co tam przynajmniej bede gotowapodejrzewam ze wiekszosc z nas ma juz rozwarcia jakies w koncu to juz polowa prawie listopada i tylko patrzec jak sie bedziemy rozdwajac pokoleii wiec do dziela

Do góry