reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziękuję Wam :(.
Pierwszy raz musiałam zostawić małą na tak długo. Ale musiałam, jest dla mnie ważny, nie mogłam jej wziąć bo dużo załatwiania, latania :( nie miała by z kim być.
Mój wysłał mi filmik jak pięknie chodzi,a jak przez telefon do niej mowie to rozpaczliwie wola MAMA MAMA, aż mi smutno.
Jutro bardzo ciężki i smutny dzień.

Dziś wracam, od środy nie widziałam małej. Stesknilam się bardzo, ciekawe czy mnie pozna. Wczoraj na wideokonferencji cały czas "buczala ", chyba też tęskni.

Wiem ze był temat fotelików od 9-18kg.
Ale teraz ja stoję przed wyborem takiego zanim będę jechać na wieś. Mojej małej głowa do krawędzi prawie dotyka.
Jakie juz macie albo jakie macie zamiar kupować? Myślałam nad maxi cosi tobi - ale jest wąski, a jednak dzidzia musi mieć wygodnie a nie być scisnieta, wiec chyba kupimy britax romer king 2 LS ( isofix)

reklama
Do góry