Ja napewno nie pójde teraz spać bo u mnie dzień. :-) Ale i tak uciekam zaraz bo mam dużo do zrobienia przed wyjazdem.Mąż zrobił mi wyjazd niespodziankę i muszę poszykowac rzeczy dla moich szkrabów - poprać, wygrzebać niektóre gadzety,sprawdzić jak tam walizki itd. Urlop niespodzianka. :-) Wybieracie się na wczasy pod gruszą w te wakacje? Mnie czeka lot samolotem ale niedługi to się nie martwię. Przy długich lotach czasem puchną nogi ale może mi to nie grozi.
reklama
Ja teraz mam dwa terminy jeden z OM na 4 listopada a drugi z USG na 31 października .....wiec nie wiem jak do tego podchodzić i który jest brany pod uwagę. ...jutro na wizycie musze dopytac. ...
u mnie z usg 14.11 z om 17.11
położna mówi, że obowiązuje ten drugi
mi to w sumie wszystko jedne kiedy byle przed terminem
w pierwszej ciąży schody, okna ani seks nie pomogły
oksytocyna w sumie też nie
42 tc wykończył mnie psychicznie
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Mi tez to obojętne mi z usg wyszło teraz ze termin wypada na 30.10 ale ja mam CC wiec pewnie i tak będę miała wczesniej cesarkw
Katarzyna92
Fanka BB :)
Mi z OM wychodzi 14.11a usg 18.11 ale ostatnio na usg mały był starszy więc ja się już gubię ale pewnie tak jak Mamba będę miała CC
Hej ja szczęśliwa po wczorajszym połówkowym. na 100% syneczek, trochę nie chciał się pokazać na początku, ale udało się podejrzeć Wszystko dobrze, chociaż tak długo badał serduszko i nic nie mówił, że myślałam, że tam padnę na zawał. Ale wszystko ok. Waży 400g Leżał sobie poprzecznie, stąśd wiem czemu czasem mam jedną stronę brzucha większą. Łożysko na przedniej ścianie, to pewnie dlatego słabe ruchy czuć. I ogólnie dość spokojny był. Stres mnie dopadł godzinę przed wizytą, mąż coś próbował zagadywać, a ja taka spięta, że nic mnie nie obchodziło. Dobrze, że już po. I teraz za 3 tyg kolejna wizyta.
Gratulacje an ma i mamba udanych połówkowych i czekam na wieści od pozostałych
Miłego dnia
Gratulacje an ma i mamba udanych połówkowych i czekam na wieści od pozostałych
Miłego dnia
Hej kobitki u mnie polowkowe na nfz bardzo pozno robia dopiero mam 24.07 a bedzie to juz 23 tydzien!? Ale ide 15.07 prywatnie do mojego gin bo kazal po 20tyg sie zapisac zeby serducho sprawdzic a ze mamy urlop to tak wyszlo na nfz mam wizyte 9.07 jak wrocimy to moze cos tam podejrzymy
Moj synek jest strasznie aktywny w nocy od 11 jak zaczyna szalec to nie moge zasnac bo mi nie wygodnie no i nad ranem juz wyraznie ruchy czuje a dzis nawet M jak glaslal to mowil ze poczul
Gratuluje udanych polowkowych
Moj synek jest strasznie aktywny w nocy od 11 jak zaczyna szalec to nie moge zasnac bo mi nie wygodnie no i nad ranem juz wyraznie ruchy czuje a dzis nawet M jak glaslal to mowil ze poczul
Gratuluje udanych polowkowych
ja tez licze na cud przed terminem.... wg usg wychodzi mi cos ok 16 listopada, z OM mam 20. pierwszego przenosilam 10dni, ruszył dopiero po oxy i urodził sie po 16h. drugi przenoszony 5 dni, ale trafilam na inna położna i poszło szybko, jak przebiła mi pęcherz to ledwo zdazyły mi pomóc wejsc na łóżko, urodził sie w 10min od tego momentu. boje sie dlugiego przenoszenia, bo starszak miał juz zielone wody i dostał zakażenia, na sam poczatek miał terapie antybiotykowa.
bede znow testowac wszelkie metody ;-) poprzednio mycie okien nic, latanie po schodach nic... moze tym razem tych malin bede próbowac
bede znow testowac wszelkie metody ;-) poprzednio mycie okien nic, latanie po schodach nic... moze tym razem tych malin bede próbowac
finkemma
Fanka BB :)
Bedzie synu idealnie bylo widac jajeczka i siuska nie ma watpliwosci. Jestem przeszczesliwa bo wszystko na usg wyglada idealnie. Synus wazy 280 g
reklama