reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kochane wracam do świata żywych, skończyło się konsultacją tel z lekarzem. Zalecił wziąć 1 appap. Jeszcze nigdy w życiu nie miałam takiego bólu głowy i kręgosłupa ( odc lędzwiowy) na przemian z mdłościami. Trochę pomogło i zaczynam znów pomalutku funkcjonować.
Wczoraj powiedzieliśmy o maluszku naszemu synkowi - dziś dumnie wrócił z przedszkola i stwierdził cytuję" Mamusiu już wszystkim powiedziałem w przedszkolku, że jak trzeba będzie iść na cmentarz zapalać świeczki to Ty urodzisz mi dzidziusia ":rofl2:
Hehe mój mąż pokazał mu w kalendarzu ile to jeszcze kartek trzeba wyrwać i na nieszczęście zapytał czy pamięta jak raz w roku jeździmy po wielu cmentarzach odwiedzać groby naszych bliskich. No i młody skojarzył hehe

Asia to prawda maluchy są inteligentne i nawet jak my nie do końca chcemy, żeby coś tak a nie inaczej kojarzył to mu to wejdzie w główkę :D ale za to wie, kiedy mniej więcej pojawi się rodzeństwo :D

Czy to jest normalne ze jeszcze nie widać serduszka? :( Z USG wyszło mi ze to 5 tydz i 3 dzień ciąży. Dostalam luteine zrobilam 1500 badan będą dzwonić jak będę musiała podnieść dawkę hormonów i aplikowac luteine codziennie. Za 3 tygodnie kolejna wizyta.
Witam nowe przyszle mamusie

Mamba_2008 to zupełnie normalne. Serduszko to dopiero 6 - 7 tydz. Ja idę na wizytę w 6t+3d i nie liczę na serduszko jeszcze. ;)
Pecherzyk ładny, ile ma mm? ;)
Tez biorę luteine, 2x1tabletke dopochwowa dziennie.

Witam nowe mamusie, jest nad coraz więcej. Ja też mam cały czas mdłości ale nie wymiotuje. A w nocy jeszcze nie mam potrzeby częstego wstawania na siku

reklama
Mamba ja z tego co teraz patrze a mam przed soba usg z pierwszej ciazy to serduszko mialam dopiero w 8 tyg ale ja mialam cykle nieregularne 32-34 cykle

Do góry