reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kinga a jakie blizniaki sa w rodzinie dwujajowe?? bo tylko takie sie dziedziczy I tylko w lini matka corka babka a bylas juz u lekarza??? bo wiesz duzy przyrost bety moze tez zwiastowac chorobe

reklama
dwu jajowe u mnie i u partnera ;) nie byłam jeszcze, ale 19 marca idę. Póki co nie chcę się martwić, wiem, że duży przyrost może świadczyć o chorobie tzw. zaśniadzie ale mam nadzieję, że to nie to ;) i wszystko mam nadzieję, dobrze się rozwija w środeczku ;) zastanawiam, że generalnie czy nie iść do gina wcześniej niż 19 ale wtedy raczej nie bardzo będzie co oglądać :p chciałam iśc tak w 5-6 tygodniu ;) ale zobaczymy ;)

Kinga to idz wczesniej chcociaz ciaza blizniacza tez tak szybko moze sie nie pokazac:-) ale lepiej dla spokojnosci isc sprawdzic

Dobra, wizytę mam w środę, dopiero wieczorem no ale cóż poczekam te dwa dni;) troszkę się zmartwiłam, po Twoich postach mama290 ;) ale mam nadzieję, że wszystko będzie super i żadnej choroby nie mam ;)
Oletka a Ty byłaś już u lekarza? :)

Ostatnia edycja:
Kinga ja to ci zycze I nawet czworaczkow :-) ale ciaz blizniacza to ciaza podwyszonego ryzyka nie wiem czy chcialabym jeszcze raz to przejsc :-)najgorsze dla mnie bylo to ze moi wczesnie sie urodzili I az 40 dni spedzili w szpitalu bardzo nerwowy czas dla nas ja sie swietnie czuje nic mnie specjalnie nie meczy I to tez mnie martwi lekko

Ej nie straszmy sie zwajemnie chorobami bo na tym etapie ciazy to jak cos jest nie tak to bedzie i nic z tym nie zrobimy a sama ciaza jestnwystarczajaco stesujaca. Wiec cieszmy sie ze beta rosnie i tyle . wszystko bedzie ok i bedziemy szczesliwymi mamami.

Wiecie co.. znalazłam kalkulator bety i według niego wszystko jest w jaknalepszym porządku, ale w razie czego idę w środę do lekarki ;) powinno być już coś widać, bo według takiego przyrostu w środę o 17 będzie już powyżej 1000 więc może coś zobaczę :D

reklama
A cos znaczy co serduszko czy czarna plamke jako jajo :-) ja chyba bety nie mialam jeszcze 1000 bo to byl 4 tydzien i 3 dni a czarna plamka byla :-)

Do góry