reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A ja sie nie moge doczekac przyszlego pt bo mam aquqaerobik i czuje sie jak slon mam nadzieje ze po cwiczeniach w wodzie bedzie mi lepiej:-)

reklama
Claudia taki dla kobiet w ciąży? Czy normalny? Fajnie ja też muszę gdzieś zacząć chodzić bo ijaczej to ciężko będzie;-)
Zaczynam kończyć sprzatanko i szykuje koszyk. Trzeba do Kościoła a potem mam wizytę u doktorki

Ewel dzis masz wizytę? Ja tez musze tak dwa razy w tyg na basen chodzic tylko najpierw zapytam dr co tu zrobic by sie uchronic przed grzybem. A ja zaraz do pracy idę, przez tą prace to ja w ogole świąt nie czuje...

Sylka tak mam dziś kartę ciąży ma mi założyć bo idę do niej w wydrukiem usg. Ja chodzę do enel medu i tam na usg trzeba się umawiać to jest osobna wizyta i akurat nie było na usg msc do mojej a to bez różnicy w sumie kto je zrobi ważne żeby dobry lekarz;-)

Życzę Wam, Kochane
aby te święta wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenną radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. uploadfromtaptalk1428127543173.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1428127543173.jpg
    uploadfromtaptalk1428127543173.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 49
Moj lekarz powiedzial ze przed grzybem nie da sie ochronic trzeba bedzie leczyc i zapisana jestem na zwykly nie dla ciezarnych ale babka wie zd jestem w ciazy

Cześć wszystkim brzuchatym.

W sumie boję się dołączyć do wątku, bo to nic pewnego..
ostatnią miesiączkę miałam 20 lutego. U gina byłam, ale nie robił mi usg, bo stwierdził, że za wcześnie..idę na ponowną wizytę w środę po świętach. i wtedy wszystko się wyjaśni..

strasznie się stresuję, jest to moja 3 ciąża, nie mam dzieci. Pierwszą poroniłam 8/9 t.c, druga była to ciąża biochemiczna- 5t.c i koniec.

Czekam... moja betka tez jest bez szaleństw, tzn przyrasta ale jest niska. W dniu spodziewanej miesiączki wynik tylko 43. Ale 42 d.c już było 13 890.

Tak więc czekam i staram się nie zwariować:szok:
Nie mam tez zbytnio żadnych dolegliwości- piersi bolą, ale dopiero jak je lekko nagniotę. Jedyne co to jestem zmęczona strasznie.
Mam maleńkie młosci..albo sama je sobie wkręcam,że je mam :-)

Trzymam za Nas wszystkie kciuki!:-)

makartaka, nie przejmuj sie ze nie masz zadnych objawow, ja pojutrze koncze 7 tydzien i zaczynam 8 (wg usg) i tez objawow zadnych nie mam:) Chyba najwiecej objawow ciazowych maja staraczki ktore sa 2 dni po owulce i juz maja wachlarz objawow;) Dziwne ze lekarz nie zrobil usg, pytanie kiedy bylas? Bo juz w 6 tyg to spokojnie mozna zrobic:) Postaraj sie nie wariowac i duzo odpoczywaj, jedz zdrowo i mysle pozytywnie bo to najwazniejsze! Stres i ciagle myslenie i panikowanie nie sprzyjaja ciazy:( Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i koniecznie daj znac jak juz bedziesz po wizycie!:)))

Makartaka dobrze ze dołączyłas i nic sie nie bój tu prawie każda po przejsciach. Jestesmy by sie wspierac. Ja om mialam 15 lutego a pierwsze usg dzien po tobie bede miała :) tez jestem bezdzietna po jednej stracie w 7/8 tyg. Dobrze wiem co czujesz. Myśl pozytywnie musi byc dobrze :)

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNY. wesołego jaka :-) my dalej jesteśmy chorzy.ja to już prawie na wykończeniu. już mam dosyć. mąż wyjeżdża w poniedziałek a my nawet przez te choroby nie porozmawialiśmy bo ja nie mam ochoty przez tą chorobę na nic
witam nową mamusię :-) tym razem się uda :-)

Do góry