reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Migduch różne rzeczy się dzieją.. Moja ciotka do 4 mies myślała ze ma jedno dziecko bo się tak ulozyly ze było widac jedno a serduszka biły identycznie i dopiero w 4 mies lekarz je powiedział ze są dwa bobasy.. To dopiero zdziwienie.. A ona juz 40 lat na karku miała i teraz ma 6letnie bliźniaki.:happy:

reklama
Kamilove która przeniosła się na październik kojarzycie? Cały czas miała mieć jedno wczoraj się dowiedziała w 12 tyg że to jednak bliźniaki podobno jeden wtedy się schował;-)

Jakos mi umknelo, ze pisala :no: pewnie gdzies nanstronach ktorych nie zdazylam nadrobic to jest wiadomosc od niej :happy: co nie zmienia faktu, ze powinna do nas wrócic noooo przecież ona jest jedna z nas nooo :rofl2:

Mnie tam cieszy pojedyncze szczęście, chociaż jak piszecie nic jeszcze nie jest przesadzone :)

Migduch wielkie gratulacje:)

I faktycznie więcej spokoju dziewczyny życzę :)

ja sie modle po cichu zeby to byla ciaza pojedyncza, w domu juz dwa potworki wiec z kolejna dwojka to nie wiem jak bym dala rade, a szczeg ze mieszkam daleko od jakiejkolwiek rodziny i musze sobie radzic sama :)

reklama
haha dziekuje dziewczyny za gratulacje:) Ja mysle,ze na nastepnej wizycie pod koniec kwietnia znowu bede miala usg i pozniej pewnie usg 1 trymestru....wiadomo ze rozne rzeczy sie zdarzaja, a moze to tez zalezy od doswiadczenia lekarza? moj mnie zapewnil ze ciaza pojedyncza no i mam nadzieje ze obejdzie sie bez niespodzianek;)

lotka fajnie ze mamy ten sam termin, daj znac jak juz bedziesz po wizycie, ale napewno bedzie wszystko ok. Ja wam powiem ze jestem mega pozytywnie i optymistycznie nastawiona moze dlatego ze dobrze sie czuje no i chcielismy bobasa bo to moja 1 ciaza:) Ale nie mam jakichs wiekszych stresow i staram sie nie wyszukiwac problemow na sile...;)

Do góry