reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

my budzimy sie na karmienie roznie, ale mam wrazenie, ze w nocy dluzej je i dluzej spi. i ladnie przybiera, ostatnio wazyl 4400 a wychodzilismy ze szpitala z waga 3870; ja bardzo chwale sobie kp, chociaz musialam na razie zrezygnowac calkiem z nabialu, bo synek mial cofki pokarmu nawet godzine po kartmieniu. bez nabialu jest o niebo lepiuej. my na razie korzystamy z pampersow co dostalismy, mam tez paczke dady ale regularnie w niej przesikiwal nawert jak spal 2h :/ ale juz niedlugo zamierzam wskoczyc na wielo, zobaczymy jak nam pojdzie :)

reklama
jaga nie wiem jakich chcesz używać wielorazówek ale ja polecam naturalne z wełny tu masz link do poczytania (jeśli będziesz zainteresowana ) igle-figle.pl ja ich używam :-) dla mnie te wszystkie pule to nie porozumienie bo to poliester. a pampersów używam z Rossmanna teraz już sporadycznie.

hej, mała od 2 w nocy do 4 wariowała, jestem mega niewyspana ..... dziś prasowałam nie włączonym żelazkiem :szok: Prasujecie maluszkom ciuszki?
Zastanawiam się, czy nie kupić chusty do noszenia małej, przy Michale miałam i korzystałam, któraś z Was używa?

Gosik ja używam chusty mam tkana i nosidło close parent
Minia ile twój już wazy ? Ja jeszcze wielo nie zakładałam bo nogi ma jak patyki narazie:)

Dalalam dzisiaj corce koperek do picia,napila sie troche a potem nie chciala wiec nic z tego, raczej nie bedzie pila. Ja zaczne pic chociaz to takie nie dobre :p.

Ja bede prasowala do 3 miesiecy, chociaz moze mi sie tak podobac i bede prasowala dluzej :p

reklama
hej, mała od 2 w nocy do 4 wariowała, jestem mega niewyspana ..... dziś prasowałam nie włączonym żelazkiem :szok: Prasujecie maluszkom ciuszki?
Zastanawiam się, czy nie kupić chusty do noszenia małej, przy Michale miałam i korzystałam, któraś z Was używa?
nigdy nie prasowalam i nie mam w planie, ale to ja taka złaaa matka ;-)
chuste mam, elastyczna, super rozwiazanie jak dla mnie :)

Do góry