reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć!
Karcia gratulacje.

Ja też dzisiaj źle w nocy spałam ale to głównie z nerwów. Bo mój brzuch to się nawet nie stawia. Chyba faktycznie nie mam szans na to że dziecko samo zechce wyjść.

Magnezu już nie łykam jakiś czas. Nawet skurcze łydek mnie opuściły więc nie pamiętam.

U mnie piękna pogoda więc z rana z córką zrobiłyśmy sobie długi spacer. Teraz idę poleżeć na kanapie i wykorzystać ostatni dzień lenistwa.

reklama
Karciaa, serdeczne gratulacje!!!

Ja tez, podobnie jak reni, w zasadzie nie mam przepowiadajacych skurczy - jakies pojedyncze, sporadycznie wiec pewnie gdybym miala rodzic sn to mialabym przenoszone ciaze, tak jak moja mama. Ale odliczam juz dni.
Magnez biore, glownie ze wzgledu na skurcze lydek, ktore nie odpuszczaja.
No i pogoda taka ostatnio, ze ciesze sie ze kupilam cienszy kombonezon na wyjscie, bo dziec by mi sie ugotowal.

Dzwonilam na ip z tym moim bolem brzucha i kazali mi przyjechac na sprawdzenie maly cos malo aktywny od wczoraj oby wszystko bylo ok. .. ja juz bym strasznie chciala miec malenstwo obok ... pewnie jak kazda nierozpakowana mama

Kinia, no oby bylo wszystko dobrze :) napisz co i jak.

Ja jezdze co drugi dzien do szpitala na ktg i jak juz widze te dzieciaczki to bym tez juz chciala ale trzeba cierpliwie czekac :)

reklama
Do góry