reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Mamba gratulacje ah juz teraz bedzie maraton. Wszystkie po kolei beda sie rozpakowywac
Sylka87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny a ja was zaskocze bo melduje sie z patologii. Od wczoraj mialam male skurcze po nospie nie minely wiec pojechalam i mnie zostawili ze wzgledu na to ze to blizniaki. Szyjka zlagodzona ale jest skurcze tylko straszaki i nie wiem czy wyjde czy juz zostane. Oni tu do 37tc trzymają blizniaki jak sie da i licze ze jeszcze dam rade te 2 tyg. Moze jutro sie czegos dowiem pozdrawiam
kasz
Listopadowa mama :)
Sylka to trzymajcie sie, nawet jesli malenstwa juz sie urodza to nie ma co sie martwic, raczej sa juz w pelni rozwinięte
Moniqq
Sylka, trzymaj się ! Może już niedługo maluszki wyjdą na świat, lepiej zostać pod opieką w szpitalu
reni84
Kinia mnie dzisiaj w nocy pachwiny bolały
Sylka trzymajcie się. Może jeszcze wypuszczą Was do domu
A ja już po wizycie. Mała waży ok 3600 (Fasun idziemy łeb w łeb u mnie 37tc4d) Krążek zdjęty, szyjka miękka ale mi nie mierzył na usg jaka długa. Rozwarcie na palec. Mała ułożona główką bardzo nisko. Ja już chcę rodzić a tu chyba nic tego nie zapowiada
Sylka trzymajcie się. Może jeszcze wypuszczą Was do domu
A ja już po wizycie. Mała waży ok 3600 (Fasun idziemy łeb w łeb u mnie 37tc4d) Krążek zdjęty, szyjka miękka ale mi nie mierzył na usg jaka długa. Rozwarcie na palec. Mała ułożona główką bardzo nisko. Ja już chcę rodzić a tu chyba nic tego nie zapowiada
reklama
angoba
Widzę, że częstotliwość wizyt ostatnio nasilona. I dobrze - trzeba być pod dobrą opieką i kontrolą na końcówce!
Sylka - trzymajcie się dzielnie
Ja mam jutro usg z oceną blizny po poprzedniej cc - zobaczymy czy nic złego się nie dzieje. Liczę też, że podejrzą małą i zerkną na orientacyjną wagę i pozostałe parametry. W tym tygodniu (w piątek) czeka mnie jeszcze KTG.
Troszkę zazdroszczę już mamom rozpakowanym... ale wiem, że lepiej będzie jak Hanula jeszcze chwilkę w brzuszku poczeka.
Sylka - trzymajcie się dzielnie
Ja mam jutro usg z oceną blizny po poprzedniej cc - zobaczymy czy nic złego się nie dzieje. Liczę też, że podejrzą małą i zerkną na orientacyjną wagę i pozostałe parametry. W tym tygodniu (w piątek) czeka mnie jeszcze KTG.
Troszkę zazdroszczę już mamom rozpakowanym... ale wiem, że lepiej będzie jak Hanula jeszcze chwilkę w brzuszku poczeka.