reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Gratuluję wszystkim rozpakowanym.
aż trudno uwierzyć, że to już teraz się posypie jedno za drugim.

Jak czytam o ekspresowych porodach Letycji to szczerze zazdroszczę i chciałabym już mieć swój za sobą.

reklama
Mama gratuluję :-)
Mi o 18 odeszły wody 10 dni przed terminem zero rozwarcia,kroplowka i urodziłam o 3 w nocy, bolesne skurcze od 23
Ciekawa jestem jak teraz będzie ;-)

Hej dziewczyny a ja was zaskocze bo melduje sie z patologii. Od wczoraj mialam male skurcze po nospie nie minely wiec pojechalam i mnie zostawili ze wzgledu na to ze to blizniaki. Szyjka zlagodzona ale jest skurcze tylko straszaki i nie wiem czy wyjde czy juz zostane. Oni tu do 37tc trzymają blizniaki jak sie da i licze ze jeszcze dam rade te 2 tyg. Moze jutro sie czegos dowiem pozdrawiam :)

Kinia mnie dzisiaj w nocy pachwiny bolały

Sylka trzymajcie się. Może jeszcze wypuszczą Was do domu

A ja już po wizycie. Mała waży ok 3600 (Fasun idziemy łeb w łeb :-D u mnie 37tc4d) Krążek zdjęty, szyjka miękka ale mi nie mierzył na usg jaka długa. Rozwarcie na palec. Mała ułożona główką bardzo nisko. Ja już chcę rodzić a tu chyba nic tego nie zapowiada

reklama
Widzę, że częstotliwość wizyt ostatnio nasilona. I dobrze - trzeba być pod dobrą opieką i kontrolą na końcówce!
Sylka - trzymajcie się dzielnie :)

Ja mam jutro usg z oceną blizny po poprzedniej cc - zobaczymy czy nic złego się nie dzieje. Liczę też, że podejrzą małą i zerkną na orientacyjną wagę i pozostałe parametry. W tym tygodniu (w piątek) czeka mnie jeszcze KTG.

Troszkę zazdroszczę już mamom rozpakowanym... ale wiem, że lepiej będzie jak Hanula jeszcze chwilkę w brzuszku poczeka.

Do góry