ulala
Fanka BB :)
ostka czy to cos teraz da ta dieta hmmm nie wiem możesz ograniczyć ale do diabetologa to chyba ciebie nie wysle bo zdązysz urodzić zanim termin dostaniesz ja na czczo i po 2 godz po obciażeniu miałam w normie ale dziewczyny pisza ze po 1 godz mierzyć kazali cukier a ja jak pytałam to mi mówiły że po 2 i tak bądż tu mądra po dwuch miałam zawsze w normach a pogodzinie kto wie i teraz na koniec gdybanie mi zostało kiedy dowiedziałam sie o wadze małego teraz to juz nic nie zrobie miesiac ostatni nie mierzyłam cukru wcale dopiero wczoraj i naczco tez w normie był .
ja po KTG zapis prawidłowy ale maluszek podczas ktg zawsze śpi figluje przed i po a podczas zapisu chrapie telepac mozna wtedy brzuchem a on nic nie wygodnie mu w takich pozycjach jak mnie ustawiają ,jutro badania zrobię .
ja po KTG zapis prawidłowy ale maluszek podczas ktg zawsze śpi figluje przed i po a podczas zapisu chrapie telepac mozna wtedy brzuchem a on nic nie wygodnie mu w takich pozycjach jak mnie ustawiają ,jutro badania zrobię .
Ostatnia edycja: