reklama
G
gość 94049
Gość
Witam sie z Wami po raz drugi bo za pierwszym razem chyba zostałam delikatnie pominięta:-)
Witaj Claudusia witaj
Crazy Girl
Fanka BB :)
Julitte
No i po wizycie:-) mały wazy 3600 a do szpitala na cc mam byc na 25.10 więc jescze 2 tyg:-)
spory chłopak
Julitte
dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, ciekawa jestem co mój prowadzący powie, czy skieruje mnie do diabetologa... pocieszam się, ze do porodu już niewiele zostało, więc jakoś to wytrzymam...
strasznie późno cię na badanie skierowali... Ja robiłam glukozę jakoś zaraz po 20tc, nie pamiętam dokładnie. Kochana wytrzymać to wytrzymasz, tak samo jakbyś wytrzymała wiedząc o tym wcześniej. Tu chodzi przede wszystkim o to, że to cholernie nie zdrowe i dla Ciebie i dla dziecka!!! Łeb bym urwała temu twojemu lekarzowi...bez kitu...
Julitte
Witam sie z Wami po raz drugi bo za pierwszym razem chyba zostałam delikatnie pominięta:-)
Witamy
Witamy :-)
strasznie późno cię na badanie skierowali... Ja robiłam glukozę jakoś zaraz po 20tc, nie pamiętam dokładnie. Kochana wytrzymać to wytrzymasz, tak samo jakbyś wytrzymała wiedząc o tym wcześniej. Tu chodzi przede wszystkim o to, że to cholernie nie zdrowe i dla Ciebie i dla dziecka!!! Łeb bym urwała temu twojemu lekarzowi...bez kitu...
też bym urwała jeśli bym mogła, dobrze ze ten drugi lekarz pomyślał i mi dał wreszcie skierowanie.
tak się zastanawiam, czy jak miałam wcześniej cukier poniżej normy (wcześniej znaczy w tych 20-tych tygodniach) to czy już wtedy mogłam mieć tą cukrzycę ciążową? czy jedno z drugim nie ma nic wspólnego?? Jutro postaram się czegoś dowiedzieć od obecnego lekarza. Póki co wczoraj prześledziłam różne strony, poczytałam... i próbuję się stosować do tej diety. Na kolację chuda wędlinka z pomidorkiem, na śniadanie dwa jajka na miękko... a na obiad planuję warzywa z piersią kurczaka na parze. Ech..
claudusia :-)witaj!
reklama
G
gość 94049
Gość
Ostkapa obciaznie w kierunku cukrzycy ciazowej robi sie pomiędzy 24-28 tc, poniewaz własnie wtedy dopiero "uaktywnia sie" ewentualna cukrzyca. Więc przed 20 tc nic by to nie dało
Brzydki, zimny dzień dzisiaj brrr
Brzydki, zimny dzień dzisiaj brrr
Podziel się: