reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

wiecie, tylko sama w to nie moge uwierzyc. Czekam tylko na kolejne ruchy ale one pojawiaja sie tylko kilka razy w ciagu dnia i zawsze jak spokojnie siedze. Musze pogadac z ginem czy to naprawde mozliwe. Przy Lenie czułam w 17 tygodniu takie że nie dalo sie ich z niczym pomylic. Oj mogly by juz byc na tyle mocne ze moj Ł by poczul.

MADZIA MOŻLIWE MOZLIWE u mnie też tak róznie bywały dni że częściej czułam teraz mniej czuje ale ktos daje o sobie znac powoli niech tak mocniej zacznie sie kręcić :) ide we wtorek na wizytę zaczyna się stres jak zwykle przed wizytowy .

Matyjasowa - ja tez tak mam że lepiej czuję jak troszkę uciska sie brzuch siedząc czy leżąc z nogami podciagnietymi pod brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Ja juz jestem po wizycie. Relacja na odpowiednim wątku. Wszystko prawie idealnie, poza ciut spowolniona akcja serca. Mam jednak nadzieje ze spowodowane to było drzemka dzidziusia albo np moim niskim ciśnieniem. Staram sie wierzyć ze wszystko bedzie ok.
Ps. Maluch ma juz prawie 8 cm!!! :)))

ehheeh nunulinka no my kolo 12 obiad jedlismy ....jakos tak jak wiki chodzila do przedskzola to tak mieli obiady wiec zaczelam robic w domu tez wczesniej .... hehehh
ja zaraz pochlone chyba bulke bo zas glodna jestem ... i zagaga bosze eheheeheheeh
pola super ze wizyta udana i z serduszkiem napewno jest wszystko ok 1!!!!!!!!!

POLA będzie dobrze nie wiem jakie badania robiłas ale jak pappa to o nim słyszałam żę często błędny wychodzi więc może ciebie sporo nerwów kosztować trzeba czekać nam różnie serce bije to didzi musi zawsze bić super idealnie ? Pola czyli ciąża starsza od suwaka ?

Pola gratuluję udanej wizyty, a serduszkiem się nie martw, ciśnienie dzisiaj faktycznie fatalne, więc to pewnie kwestia tego :-) i czekamy na fotkę :-)

Pola gratulacje! Serducho na pewno zdrowe tylko sie po majowce rozleniwilo:)
*Alicja* a ty o ktorej wizytujesz?:)

Magda super ja też już czuję ruchy od ajkiegoś czasu.
pola lola super ze wizyta oki.
pola nie przejmuj się na pewno będzie oki:tak:

U nas skwaru ciąg dalszy.
Kupiłam sobie super sukieneczkę zwiewna taka na ciut chłodniejsze dnie.
Dal bobasa znowu nakupiłam- wariatka ze mnie i nawet parę rzeczy różowych ehhehe-może intuicja się sprawdzi.Tak marzę o córeczce- oczywiście ,że najważniejsze z zdrowe ale cudnie by było mieć parkę.

Ja zupkę już wciągnęłam.......a zaraz drugie danie trzeba- dziś łosoś pieczony młode ziemniaczki i chłodnik.Mam super przepis na łososia i wychodzi mega pyszny- nawet wczoraj an grillu robiłam.
Ja mięsko na obiad zjem ale malutko ale wędlin nie toleruje na kanapkę.
jeszcze na pieczarki nie mogę patrzeć........fuuu-ale marynowane zjem w occie heheh

A mi się dzisiaj Folik skończył i chyba już kupie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży....tylko muszę poszukać jak najmniejszych , bo tych wielkich nie przełknę, bleeeeeee

Ale smak a mi narobiłyście na naleśniki.....mniam.Ze szpinakiem bym zjadła.

Synek się wyszalał i drzemkę ma więc trochę spokoju... ;-)

Ostatnia edycja:
Pola na pewno to nic poważnego, wspaniale ,że badanie było profesjonalne i dzidzia taka duża :)

a ja tak się wybrałam na zakupy, że K nie zostawił mi klucza i nici z wyjścia. Muszę poczekać aż wróci z pracy i przynajmniej nie zmarznę ...

reklama
E-stera jak możesz takiego smaka robić ;-) ... mmm chłodnik teraz będę cały dzień o nim marzyć :-D

Do góry