reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Pola, gratulacje i wierze, ze z serduszkiem bedzie dobrze - maluszek spokojnie sobie po prostu odpoczywal :)

Dzis po raz pierwszy mialam problem z ubraniem sie do pracy - dwie koszule musze odlozyc na bok, myslalam ze mi guziki na wysokosci piersi beda strzelac gdy probowalam je zapiac. Chyba w weekend zrobie przeglad szafy i sprawdze w co jeszcze nie wchodze.
Niby brzuszka nie mam jeszcze, a w wielu ubraniach jest mi bardzo niewygodnie :(

reklama
Pola, Lola- gratuluję udanych wizyt!!!!!!!!Cieszę się, że wszystko OK,
Pola- serduszkiem się nie martw na pewno jest wszystko dobrze.

Lola- szkoda, że nie masz fotki obu na raz- to dopiero widok, choć moje maluchy też pewnie już ostatni raz razem pozowały...

Pola gratuluję i nie martw się, tak jak dziewczyny piszą, na pewno wszystko będzie w porządku.

Moje Dzidzi na usg sobie smacznie spało i obawiam się, że jak takie spokojne to prędko ruchów nie poczuję.

Nie wiem jak w poniedziałek przestawię się na pracę, w domu tak fajnie hehe. Jak dobrze pójdzie i dostanę L-4 to jeszcze 3 tyg. tylko do pracy. Nie chciałam tak, ale nie mam wyjścia.

Zjadłam dziś dwa talerze pomidorowej od mamy :D

U mnie dziś ponuro, pewnie po południu lunie w końcu.

Qwas
też mam pustą lodówkę i jakoś nie garnę się na zakupy. Sama już nie wiem co jeść, nie mam mdłości od dawna a mimo to często nie wiem na co miałabym ochotę. Dziś chyba zrobimy naleśniki.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty !!&&&

pati_pati i jak sobie z tym radzisz? Ja już może za dużo się podcieram i podmywam, no i tym samym podrażniam, ale mam częste parcie na pęcherz i po siku muszę się podetrzeć. Zobaczymy co wykaże badanie na mocz, czy nie mam jakichś bakterii. Przy pierwszym badaniu moczu miałam nieliczne.
Matyjasowa mnie np. do szynki też nie ciągnie, do mięsa tak średnio. Ale Tobie to współczuję.

Ja właśnie pije dużo jogurtów, kefirów :) trochę pomaga...

Pola gratuluje udanej wizyty ;)

Kurde Wy już czujecie ruchy a ja nic i sie denerwuje czy z dzidzia jest wszystko dobrze ;( oby było ! oszaleje do wtorku !

Alicja - kciuki zaciśnięte!

madzialenka - witaj:-) napisz coś więcej o sobie

pola - gratulacje, a z serduszkiem na pewno będzie ok! duży ten twój dzidziuś:-)

e-stera - ja tez musze się za innymi witaminami rozejrzeć bo dzisiaj połknęłam taka wielka i za 5 minut zwymiotowałam całe wcześniej zjedzone śniadanie:no:

Andzia - nie masz się czym martwic, pierwsze motylki zazwyczaj czuje się koło 16 tyg a prawdziwe kopniaki 18-20 tyg wiec jeszcze jest sporo czasu, w drugiej ciąży zazwyczaj szybciej czuje się maluszka ( wiekszosc dziewczyn piszacych o tym ze czuja maluszka jest w drugiej ciązy), ja na przykład swojego jeszcze nie czuje

tak piszecie o jedzeniu, ja kupilam dzisiaj truskawki i wypiłam koktajl, ale pyyyyycha!

Ostatnia edycja:
Andzia- ile te matruelle kosztują? Bo gin mi je polecił i jak narazie łykam próbki od niego i faktycznie giganty:-D, ale też mi wchodza

reklama
ja zaraz też wyruszam do sklepu w poszukiwaniu truskawek :)

a tak poza tym to leniu****ę, mąż na służbie, a ja siedzę sama w domu ...

Do góry