reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

U nas póki co słońce, ale widzę lekki wiaterek, nie byłam jeszcze nawet na zewnątrz. Powoli zabieram się za czytanie materiałów bo nauczyć się tego nie da :-/

Przynajmniej nie mam problemów z serami pleśniowymi bo ich nie lubię ;p Smakuje mi tylko ser wędzony, ale jego też chyba lepiej sobie odpuścić? Za to jakoś bardziej teraz w ciąży smakuje mi ser żółty :)

Andzia ja stwierdzam, że nie mam się w co ubierać ;p też muszę kupić jakieś spodenki, najlepiej chciałabym jakieś do kolan albo 3/4 i żeby to nie były legginsy bo te i tak muszę kupić. No i jakieś sukienki/tuniki też by się przydały :)

reklama
A ja ostatnio mam smaka na ser żółty wędzony-mniam.Unikam mięsa surowego-czyli tatara bo tylko z surowego mięsa to uznaję a i szynki branderburdzkiej- chociaż ostatnio mi się tak chciało to zjadłam dwa plasterki.
Pasztet mi przeszedł już smak- ostatnio dziewczyny mi smaka narobiły -kupiłam na drugi dzień, zjadlam i już od tej pory nie mam ochoty.
za to tonami jem biały ser na pikantno- z warzywkami mniam,smażone jak schabowy i filet rybny też.

U nas skwar dzisiaj znowu...za jakiś wybywamy za miasto do znajomych na grilla

hej dziewczyny, coś mnie niepokoi':
wczoraj zauważyłam że ma samym dole (tam gdzie łono) delikatnie po prawej stronie (choć prawie na samym środku) odczuwam lekki ból przy dotknięciu lub ruchu, czy napinaniu mięśni. bardzo mnie to martwi :( czy któraś z Was ma coś takiego :( ???

Ostatnia edycja:
Ja tam wcinam ser wędzony i nie słydzałam o tym, że nie można. W sumie jem wszystko to co do tej pory. Zwiększyłam ilość warzyw i owoców. Tatara i wątróbki i tak nie lubię. Jedynie czego jeszcze nie jadłam będąc w ciąży to sushi. Mmm ale sobie smaka narobiłam :)
Ale dzisiaj upał. Byłam na spacerze i tak mi się w głowie zakręciło, dobrze że mnie przyjaciółka złapała, bo bym się z chodnikiem poprzytulała;)

Qwas - ja nie Wien co to moze byc. Mine teZ czesto boli podbrxusze I mam klucie w macicy ale nie przy dotyku,
Trzymajcie kciuki Bo o 15.10 czyli waszej 16.10 mam USG prenetalne I tak sie bojjjjjeeee.....

reklama
Do góry