reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Lola - kciuki zacisniete! bedzie dobrze :tak:
Qwas - nie wiem co to za bol,ale nie denerwuj sie... na pewno wszystko jest ok. Mnie brzuch ciagnie,ale to z nadwyrezenia...
Ja co chwilke mam jakies zachcianki...sama ze soba wytrzymac nie moge :-D:-D najbardziej kreca mnie owoce :-) a zaraz po tym szynka z majonezem ;-) u Nas dzisiaj ladna pogoda,ale od jutra powrot do 12-13'C

Dreddka - jak bylo w Irlandii? mialas ladna pogode chociaz? :-)

Taycia zmoklam, zmarzlam i sie podziebilam - teraz ciagle smarkam. Ale i tak fajnie bylo z przyjaciolmi sie zobaczyc :-)
Bylismy W Baltimore, Corku i Dublinie. W Corku i Dublinie wychodzilismy tylko na chwile, tak wialo i lalo.

Ja chce lata:)

Dreddka
Mam nadzieje ze mimo pogody odpoczelas..... wspolczuje tylko tego przeziebienia.

My wlasnie w drodze powrotnej do wro. Tak mi sie wyjezdzac nie chcialo.
Ale pogoda dzis juz slabsza,rano wykorzystalam ostatnie kilka godzin sloneczka jak sie okazalo. Tego mi bylo trzeba: slonko,ogrodek,lezaczek,ksiazka i szklanka wody z lodem,cytryna i mieta prosto z ogrodka.

Odpoczelam!

Tylko czemu jutro szara rzeczywistosc znow?!

Dreddka - czyli typical Irish weather! :-):crazy: gdzie mi dano zyc... grrr :baffled: duzo zdrowka zycze!!!!!!!!! bo nawet takie smieszne przeziebienie ciezko wyleczyc w ciazy bez brania jakis lekowych specyfikow ...
Nanulika - bezpiecznej drogi!

Ja chyba rezerwuje wakacje w Pl na 10 dni... wyprawie urodzinki Synka, odpoczne , moze sie wygrzeje ( w polowie sierpnia powinno byc ladnie,prawda??:-D ) to bedzie moja pierwsza i ostatnia wyprawa przed pojawieniem sie drugiej dzidzi...musze korzystac :tak:

Dziewczyny wróciłam i jestem happy:))) są dwa bąbelki - nadal jeden mniejszy od drugiego o tydzień ale wszystko ok i badanie krwi i USG prenetalne wykazały , ze wszystko w jak najlepszym porządku . Pózniej napisze na wątku odpowiednim

reklama
Do góry