reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dzieki dziewczny za trzymane kciuki. Zdjecia juz dodane.... super uczucie zobaczyc babelki i uslyszec , ze wszystko w porzadku.

Co do płci to jeszcze 2 lata temu śnilo mi sie , ze bede miec blizniaki i 2 chlopakow. Mysle , ze jeden chlopak bedzie na 100% bo mam pelno objawow na chlopaka bardziej ale licze na to , ze to mniejsze to bedzie dziewczynka:)

Lola gratulacje :)
Mi dzisiaj cały dzień chodzi po głowie piosenka naszej reprezentacji: koko, koko Euro spoko ;) slyszałyście ją?
Wysypka z brzucha mi już prawie zeszła- wapno pomogło.

A jakie objawy na chłopaka? ;) Miałaś robiony test PAPPA? Bo wspomniałaś coś o badaniu krwi, czy po prostu morfologia?
Mnie pobrali na PAPPA i do 2 tyg. mam mieć wyniki, normalnie może bym tego nie robiła, ale nie musiałam płacić za prenatalne jako że miałam skierowanie.

reklama
Nikita mam wrażenie, że specjalnie wybrali tę piosenkę. Niestety nie słyszałam pozostałych, włączyłam dopiero na ogłoszenie reprezentacji. Nie podobało mi się zachowanie ludzi i wygwizdanie pani prezydent W-wy, jak ona musiała się czuć?

Do góry