reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
hejka
gosiagro agamati1 taycia elzu gratulacje udanych wizyt :)
ja juz tez II trymestr mam rozpoczety eheheh
i powiem wam ze tez czasem odczowam takie cosik w brzuchu ale tlumacze sobie ze to jeszcze zawczesnie tym bardiej ze do szczuplych nie naleze :) aczkolwiem to moze byc juz to .....
dzis znowu jak maz wroci z pracy wybywamy na dzialke upal niemilosierny ... ja nie wiem jak ja wytrwam z brzucholem w lato masakra jakas bedzie

Witajcie. U mnie tez piękna pogoda. Dziś ma być 26 stopni. Ale niestety tam gdzie jade bedzie zdecydowanie chłodnej. Szkoda mi trochę tracić tak piękna pogodę ale mam nadzieje ze jak wrócę to bedzie równie pięknie i jeszcze sie nią naciesze

Ja zaraz tez musze odgrzebac letnie rzeczy:) potem pakowanie,S. Konczy jakies rysunki i wybywamy do rodzicow mych:) pewnie dzis grilla zrobimy:D

Alez boska pogoda!

A Wy już z rana tutaj? :) my z mężem po śniadanku. U nas też jest ładnie i ciepło :))

gosiagro i taycia gratuluję wizyt :))
fajnie się czyta, że wszystko w porządku

Pola udanego wypadu !! I dla reszty dziewczyn udanego weekendu i wyjazdów :)

ja niestety muszę pisać pracę na uczelnię, więc o dłuższych wyjazdach nie ma mowy, do tego za tydzień mam ostatni egzamin :-/

reklama
hej a u nas leje jak co dzień i ma lać jeszcze kilka dni :( zimno brrrr aż się nie chce z domu wychodzić.

Lola, babka w gp powiedziała że to będzie spotkanie z lekarzem, żeby mnie obejrzał ... cokolwiek to znaczy :/

Do góry