e-stera, wow tak szybko poczulas?? Super
zazdroszcze!!
sunovia, to trzymam kciuki, zebys sie w koncu lepiej poczula kochana. A co do upalow, to podstawa to woda i dobrze jednak siedziec w cieniu i przetrwasz lato
na pocieszenie pomysl, ze za rok bedziesz miala super lato z kilku miesiecznym brzdącem
qwas, slabo umiesz angielski? Ja w miare mowilam jak bylam w ciazy, ale najbardziej pomoglo mi ogladanie "one born every minute" tam podlapalam slowka zwiazane z porodem i ciaza (juz sie skonczylo, ale mozna obejrzec na internecie na stronie channel 4). No albo wez tlumacza. Co do genetycznego, to mysle, ze dostaniesz list z data i info gdzie masz sie stawic (planuja na 12tydzien) ja tak mialam, ale moge sie mylic, bo ja w ogole nie bylam na wizycie z lekarzem przez cala ciaze, tylko z poloznymi.
Wesoła Kobietka, powodzenia na egzaminie
mummy2, jesli dobrze sie czujesz (po tym kopnieciu) nic nie boli, nie krwawisz to mysle, ze wszystko dobrze, fasolka jeszcze jest malutka, siedzi dosyc nisko i gleboko wiec ma dobra ochrone
taycia, mozesz sprobowac dac synkowi przed snem nurofen, zeby ząbki nie meczyly go w nocy. Zycze powodzenia i cierpliwosci, moj Julek juz ma 12 ząbkow i wypatrujemy teraz kiełków.
U nas tez piekna pogoda, moze nawet za cieplo, bo jak wyszlam na to slonce, to mnie glowa rozbolala. Zaliczylam pierwszego grilla w sezonie
Moja siostra ma termin na pon, takze trzymajcie za nia kciuki