reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Cześć Babeczki!!!

Och,nawet nie wiecie jak zazdroszczę Wam tego słoneczka...ach... chociaż z drugiej strony w ciąży pewnie nie jest aż tak super łatwo...
Mój Synuś zaczął ząbkować i w dwa dni dorobiliśmy się dwóch dolnych jedyneczek...:-D dzielny jest bardzo,ale w nocy się budzi z bólu i śpi z Nami,a tak było pięknie,ze przesypiał całe noce... no nic!

Tym,które urlopują życzę cudownej pogody i jak najwięcej odpoczynku!

Mummy2- mój Synuś też mnie kopnął kilka razy i gdzieś czytałam,że dziecko samoistnie się odsuwa,ale czuje,że coś się działo tak samo jak np. przyłożysz rękę do brzucha to się do niej zbliża,bo czuje ciepło :tak::tak:
Gosiagro - gratuluję udanej wizyty!!!!!!!!!!

Pozostaje mi życzyć Wam miłego wieczoru!pa

e-stera, wow tak szybko poczulas?? Super :) zazdroszcze!!

sunovia, to trzymam kciuki, zebys sie w koncu lepiej poczula kochana. A co do upalow, to podstawa to woda i dobrze jednak siedziec w cieniu i przetrwasz lato :) na pocieszenie pomysl, ze za rok bedziesz miala super lato z kilku miesiecznym brzdącem :)

qwas, slabo umiesz angielski? Ja w miare mowilam jak bylam w ciazy, ale najbardziej pomoglo mi ogladanie "one born every minute" tam podlapalam slowka zwiazane z porodem i ciaza (juz sie skonczylo, ale mozna obejrzec na internecie na stronie channel 4). No albo wez tlumacza. Co do genetycznego, to mysle, ze dostaniesz list z data i info gdzie masz sie stawic (planuja na 12tydzien) ja tak mialam, ale moge sie mylic, bo ja w ogole nie bylam na wizycie z lekarzem przez cala ciaze, tylko z poloznymi.

Wesoła Kobietka, powodzenia na egzaminie :)

mummy2, jesli dobrze sie czujesz (po tym kopnieciu) nic nie boli, nie krwawisz to mysle, ze wszystko dobrze, fasolka jeszcze jest malutka, siedzi dosyc nisko i gleboko wiec ma dobra ochrone :)

taycia, mozesz sprobowac dac synkowi przed snem nurofen, zeby ząbki nie meczyly go w nocy. Zycze powodzenia i cierpliwosci, moj Julek juz ma 12 ząbkow i wypatrujemy teraz kiełków.

U nas tez piekna pogoda, moze nawet za cieplo, bo jak wyszlam na to slonce, to mnie glowa rozbolala. Zaliczylam pierwszego grilla w sezonie :) Moja siostra ma termin na pon, takze trzymajcie za nia kciuki :)

Taycia też czytałam o tym zbliżaniu się maluszka jak się przyłoży rękę- czy to nie cudowne :) od kiedy się o tym dowiedziałam, to ciągle to robię ;) jakoś nie mogę się powstrzymać :)

Ja tez czytałam o tym ze dzidzia sie zbliża do ręki bo czuje jej ciepło. No i oczywiscie tez często tak robie :)
Dobrej nocki ciezaroweczki!

Hej kochane ;* Przepraszam ze tak mało tu bywam ale przez tą piękna pogodę nic nie robię tylko siedzę na dworze ;P Wczoraj grillowaliśmy ale dziś chyba odpoczniemy choć może do teściów pojedziemy ;):-)
wczoraj przyjaciółka przyniosła mi parę ciuszków bo dostała od sąsiadki a że nie jest w ciąży to rozdaje ;) :-D
Kilka mi rzeczy a kilka dla córeczki siostry mojego mężusia <33 Za chwile sie Wam pochwale :-D
Miłej niedzieli :tak:

hej
od 4 tygodni leje jasny gwint a od wczoraj non stop i zimno ... cały tydzień ma znów padać :(
Elzu umiem angielski, zeby się bez problemu dogadać wszędzie ale te terminologie lekarskie mnie przerażają, ja za 4 dni zaczynam 12 tydzień czyli oni mi kazali dzwonić na początku 13 dopiero na wizyte w gp a co dopiero ustalać usg i czekać na list...

jak ja wam zazdroszczę pięknej pogody ... masakra jak tu zimno :( za tydzień mamy jechać na grilla majówkowego na południe do Eastbourne do przyjaciół a pogoda ciągle się zmienia w prognozach :(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry