reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nanulika, tak to prawda. ja jestem w takiej sytuacji, bo pracuję w dużej korporacji i to jest chyba najlepsze rozwiązanie dla pracownika, bo kasa zawsze jest na czas, w tym dniu, w którym dostawałabyś wynagrodzenie i o nic nie trzeba się prosić w zusie.

no ja też korporacyjna, ale akurat w tym przypadku to faktycznie zaleta:) zaczęłam czytać bo mnie dziś doprowadzili do szału i zastanawiałam się aż czy nie pieprznąć wszystkim i iść już na zwolnienie! w sumie gdyby nie to że szefa mam mega w porządku i obiecałam mu że skończę jeden ważny temat, to byłabym to dzisiaj zrobiła!!!

ehtele - gratuluję prawka i wizyty:D
ja wyjeżdziłam 15h, kolejną porcję zaczynam 9 maja. Ostatnia jazda 23 maja, potem egzamin wewnętrzny i też będę walczyć o zdobycie uprawnień do bycia kierowcą maluszka z brzuszka:)

reklama
Estera- w naszej klinice widziałam zdjęcia jak jeden z lekarzy trzymał nasze opolskie pięcioraczki:-) - był lekarzem prowadzącym- to dopiero musiał być widok w brzuszku i szok:szok::-D

Dzien dobry,
Zazdroszcze wam pieknej pogody w PL. Tu zimno i pada:( na weekend jedziemy do Dublina odwiedzić znajomych a tam jeszcze zimniej i bardziej pada :( na razie dziś u mnie 6 stopni, a pózniej ma być zaledwie 11.

Dzien dobry,
Zazdroszcze wam pieknej pogody w PL. Tu zimno i pada:( na weekend jedziemy do Dublina odwiedzić znajomych a tam jeszcze zimniej i bardziej pada :( na razie dziś u mnie 6 stopni, a pózniej ma być zaledwie 11.

o to współczuje, u nas na dzisiaj zapowiadają 24 stopnie:szok::szok:
ale pewnie spotkanie ze znajomymi mimo brzydkiej pogody na pewno będzie udane:tak:

To prawda ze pogoda piekna dzis.... byle czas do 16 szybko zlecial... lenia mam dzisiaj NA MAXA!
Moj S. Nabawil sie zapalenia ochrzestnej w uchu i siedzi w domu na antybiotyku.
Ja juz nie moge sie doczekac jutra po pracy... wkoncu laba i odpoczynek:)
A potem kilka dni i wizyta. Wczoraj mialam odrobine brazowego sluzu,mam nadzieje ze to nic zlego. Odrobine bo nawet na bieliznie i papierze nic nie bylo widac.... tylko ja durna i przewrazliwiona sprawdzam co kilka dni na wszelki wypadek.... ale bylo tego malutko wiec mam nadzieje,ze nic to....

Eh glupieje czlowiek jak slyszy o aniolkach za duzo...

A do wizyty jeszcze 2 tygodnie...

Witam w ten piękny poranek.....jest cudnie-ani jednej chmurki, cieplutko.....i tak ma być do niedzieli i majówka tez się super zapowiada.
Za rok o tej porze będziemy z wózeczkami śmigały:tak::tak:
Zaraz zmykam pozałatwiać trochę spraw i laba- do soboty mam wolne -jupi!

ehtele gratki zdania- mas z już za sobą a ja przed .....po majówce zdaje

Ale tu dzisiaj pusto! U mnie za oknem rownież piękna pogoda. Szkoda tylko ze muszę ja podziwiać zza okna. Byle do 16tej :)

reklama
hej
nie bylo mnie troche pojechalam sobie z mama corka i siorka na mazury do rodzinki troche odpoczelam :) samopoczucie tez juz lepsze wiec mjam nadzieje ze bede czesciej na forum doczytac wszytskiego nie zdolam ale chcoiaz kilka stron

bylam na badaniach prenatalnych dwa dni temi y bede miala SYNA !!! ujawnil sie szybciutko ehehehhe

Do góry