Zadzwoniłam do szefa, wystarczy że mnie usłyszał zachrypioną i spoko, no problem, siedź w domu - damy radę!
koło 8 zadzwonię do przychodni, umówię się a potem do domu grzać się pod kołderką....
Dużo zdrówka sobie i wszystkim życzę!!!
To nam teraz najbardziej potrzebne....
super szef, extra!
Grzej sie i wracaj do zdrowka!
A ja mowie dzien dobry z drogi do pracy. Dzis pogoda mnie oszukala- Piekne słońce i myślałam, ze jest ciepło- zdecydowanie za lekko sie ubralam
powodzenia dla dzisiejszych "wizytujacych" i miłego dnia!
kurcze ja dzis tez sie tak zalatwilam, piekne slonce a na termometrze 5 stopni brr
witam
a ja dziś śpię z przerwami
najpierw obudziłam się ok 2 na siku, trochę pobolewał mnie brzuch
później pobudka o 5, jak mąż zbierał się do pracy, tym razem na rzyganko - tak mnie zemdliło niemiłosiernie
teraz wstałam już na dobre i dalej mi trochę niedobrze
muszę jechać po wyniki badań, mam nadzieję, że mi nie zamkną zanim przyjadę, bo w tych szpitalach to krótko czynne
no i czekam na wizytę,
ale na razie wydaje się, że wszystko ok
kochana a ja spac nie moglam mimi ze zmeczona bylam, szok!!
Siku latam ale na szczescie nie wymiotuje
Witam się z rana ! Wczoraj się nie odzywałam bo prawie cały dzień spędziłam na uczelni
Ale jakoś wytrzymałam ! Dzisiaj rano byłam sobie zbadać tsh i zobaczyć czy moja dawka jest dobra czy jeszcze trzeba zwiększyć dawkę leków.
Również trzymam kciuki za wszystkie które dzisiaj mają wizyty ! Ja mam za 2 dni i nie umiem się doczekać !! :-)
i jak wynik?
Witajcie .
Pozwolicie,ze i ja przyłączę się do waszego wątku.
Pierwszy test zrobiłam w piątek,i pokazała się II blada kreseczka,dzisiaj rano powtórzyłam test,i kreseczka jest już ciemniejsza.
Mój termin to prawdopodobnie 24 listopad.
witam serdecznie i gratuluje fasolki!!
Witam nowo przybyłe mamusie
dzionek dziś u mnie pochmurny taki spiacy ale spać nie mogę mam z tym problemy no i mnie mdli delikatnie ale mnie mdli wszystko na przymus muszę jeść ciężka sprawa stoi mi wszystko w gardle jak cos mam zjeść a tymbardzej jak to jest mięso ziemniaki bleeee
ja dzis wzielam jogurt z rana i zjadlam polowe, reszta mi juz nie weszla
mnie niestety tez dziś mdli i to mocno,
rano połknęłam tabletki na tarczycę i zaraz zwymiotowałam, a tak się powstrzymywałam, bo to już drugi raz
i znów nie wiedziałam co zrobić, wziąć jeszcze raz czy nie ... ale w końcu nie wzięłam
byłam w szpitalu odebrać wyniki na alloprzeciwciała, na szczęście są ok
a teraz zjadłam sałatkę, bo mi wczoraj mąż narobił na 2 dni chyba, ale z powrotem mi niedobrze, masakra ...
ojejcia wspolczuje tych mdlosci
a salatke tez bym zjadla, wczoraj pochlonelam dwie :/ apetycik jest
)
Dziewczyny dzis dzwonilam do gina i co? Kurde ma 2 tygodnie urlopu, ale bylam zla. Termin mam dopiero za dwa tygodnie wtedy bede miala rowne 7tygodni.Mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie wydarzy bo u mnie to standardowo 6-7 tydzien zaczyna sie zle wyrabiac:-(
Dziewczyny zastanawiam sie czy profilaktycznie samej nie kupic luteiny? co myslicie o tym? Teraz buiore witaminki i dodatkowo 600 kwasu czyli w sumie biore 1mg foliku, czytalam w necie ze tak mozna i jest ok.
Nie wiem czy tu dostane luteine bez recepty. Bierze ktoras luteine dosustnie? i ile?
Nanulinka wracaj do zdorwka!!!!
KresekMW wspolczuje :/