reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

tfu,tfu! przynajmniej mdłości nie mam! nie wiem jak ja je przeżyję jeśli mnie dopadną, przepraszam za dosadność ale: NIENAWIDZĘ RZYGAĆ!!! BRRR....
zaraz się kładę do łóżeczka z książką i herbatką. Na jutro mam rosołek od mamy:) rano zadzwonię zarejestrowac się do przychodni. Wiem,że lekarz za wiele nie poradzi bo prawie wszystko zakazane, szczególnie do 12go ttygodnia. ale po pierwsze chcę żeby mnie osłuchał bo ja taka oskrzelowa jestem i jak się przeziębiam to często na oskrzelach się kończy:/ Po drugie: chciałabym L4 na kilka dni, szkoda mi urlopu, zawsze się przyda jeszcze.....

reklama
Nanulika czyli jest juz nas 3:-( teraz musi byc dobrze!
Korzystaj z L4 jak mozesz po co marnowac urlop.

Ja juz jestem mega zmeczona wiec zaraz uciekam do lozka.
Dobranoc i spokojnej nocki

no to ja mówię dzień dobry, tym razem z domu-a nie z drogi do pracy.
Zadzwoniłam do szefa, wystarczy że mnie usłyszał zachrypioną i spoko, no problem, siedź w domu - damy radę!
koło 8 zadzwonię do przychodni, umówię się a potem do domu grzać się pod kołderką....
Dużo zdrówka sobie i wszystkim życzę!!!
To nam teraz najbardziej potrzebne....

A ja mowie dzien dobry z drogi do pracy. Dzis pogoda mnie oszukala- Piekne słońce i myślałam, ze jest ciepło- zdecydowanie za lekko sie ubralam:( powodzenia dla dzisiejszych "wizytujacych" i miłego dnia!

witam

a ja dziś śpię z przerwami
najpierw obudziłam się ok 2 na siku, trochę pobolewał mnie brzuch
później pobudka o 5, jak mąż zbierał się do pracy, tym razem na rzyganko - tak mnie zemdliło niemiłosiernie
teraz wstałam już na dobre i dalej mi trochę niedobrze

muszę jechać po wyniki badań, mam nadzieję, że mi nie zamkną zanim przyjadę, bo w tych szpitalach to krótko czynne
no i czekam na wizytę,
ale na razie wydaje się, że wszystko ok

Witam się z rana ! Wczoraj się nie odzywałam bo prawie cały dzień spędziłam na uczelni :( Ale jakoś wytrzymałam ! Dzisiaj rano byłam sobie zbadać tsh i zobaczyć czy moja dawka jest dobra czy jeszcze trzeba zwiększyć dawkę leków.

Również trzymam kciuki za wszystkie które dzisiaj mają wizyty ! Ja mam za 2 dni i nie umiem się doczekać !! :-)

Witajcie .
Pozwolicie,ze i ja przyłączę się do waszego wątku.
Pierwszy test zrobiłam w piątek,i pokazała się II blada kreseczka,dzisiaj rano powtórzyłam test,i kreseczka jest już ciemniejsza.

Mój termin to prawdopodobnie 24 listopad.

reklama
Witam nowo przybyłe mamusie :)

Sunovia trzymam &&&&&&&&&&& mam nadzieję że wszystko będzie ok :)

a ja o 14 dostane wyniki zrobiłam te tarczycowe wszystkie , progesteron i INR i zobaczymy co wyjdzie lekarz nie kazał ale tyle tu piszecie o różnych problemach że poszłam i ja się skontrolować jutro wizyta więc akurat wyniki będą :)
dzionek dziś u mnie pochmurny taki spiacy ale spać nie mogę mam z tym problemy no i mnie mdli delikatnie ale mnie mdli wszystko na przymus muszę jeść ciężka sprawa stoi mi wszystko w gardle jak cos mam zjeść a tymbardzej jak to jest mięso ziemniaki bleeee

Do góry