reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ostka- ty masz hipochondryka a mój znowu z 10 lat u lekarza nie był choc czasem coś go pobolewa kłuje i za nic nie pójdzie tylko mnie denerwuje że raz się umiera jak ma umrzeć to umrze takie gadanie to tez nie jest dobre .

reklama
Ulala, 100 lat dla Igorka, niech Wam chłopak rośnie na pociechę :-)

Ostkapa, chłopy takie są,mój taki sam, jak zacznie kaszleć, to zaraz twierdzi, że ma zapalenie oskrzeli, antybiotyk trzeba i w ogóle umiera. Teraz go wyganiam do robienia CRP, które pokaże, czy ten antybiotyk mu potrzebny, no a dziś idzie na gastroskopię, którą mu zaleca już kilku lekarzy od paru lat.
Badka, u mnie to samo w nocy, na razie nie mam pomysłu ani siły na walkę z nią, zwłaszcza, że nie chcę wrzasków protestu, żeby nie budzić starszych córek, które wstają rano do szkoły i męża. No i zęby jej trochę dają popalić niestety
A Lena byłą dziś na rehabilitacji, okazało się, że jej sposób poruszania się odbiega od standardów, do stania się nie garnie, pani rehabilitantka super, z fajnym podejściem a Lena charakterna ryczała ze złości, że ktoś jej każe ćwiczenia robić. Zła tylko jestem, bo wg rehabilitantki mogłyśmy kilka miesięcy wcześniej przyjść, zwłaszcza, że w sierpniu byłam u p. doktor i wtedy nam nie dała skierowania na ćwiczenia, a teraz młoda opanowała do perfekcji swój sposób poruszania i się wścieka, że trzeba inaczej

Sylha, ulala wszystkiego dobrego dla waszych solenizantów.

Kruszka za was 3mam mocno kciuki żeby to nieszczęsne AZS już was opuściło!

Ostkapa gratuluję nocnych sukcesów:-)

My nadal karmimy się w nocy mm. Ale już się do tego przyzwyczaiłam. Poza tym u nas to jest tak że nocne karmienie trwa 5min i mały śpi dalej:-)

Tymek robi coraz więcej kroków. Przejdzie pół pokoju, siada, kawałek raczkuje i znów wstaje:-) jest uroczy:-)

IMG_6007.jpg Amelia i Kacperek dziękują za życzenia i przesyłają buziole dla e-cioć:-D

Załączniki

• IMG_6007.jpg
    IMG_6007.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 72
Sylha Ulala Wszystkiego dobrego dla dzieciaczkow:)
U nas karmienie nocne jeszcze trwa czasem uda mu sie przespać noc i pije np.o godz 6 rano a czasem jak częściej się budzi to niestety 3-4 a później np 7ma.
Dobrej nocki zycze:)

olii u nas karmienie nocne niby też trwało 5 minut i Zosia szła dalej spać, ale postanowiliśmy ją powoli oduczać mleczka. Tym bardziej, że tak jak pisałam z czasem były już 2 pobudki na jedzenie. Zosia troszkę przytyła z tej okazji.
Może byśmy nie schodzili od razu z tych dwóch karmień, ale z nocy na noc było coraz lepiej. Dlatego uparliśmy się:-) dziś było dużo pobudek i dziś dla odmiany nie chciała nawet zbytnio wody. Ale tak jak zawsze mąż ją usypiał po przebudzeniu, tak dziś nie dał rady i ja to zrobiłam. Czyli mamy już za sobą 3 bez mleczne noce, za to o dużej częstotliwości pobudkowej. Ciekawa jestem ile potrwa żeby żołądek się przestawił...

sylha śliczne dzieciaczki i ta masa prezentów...

reklama
Ulala - spoznione,ale szczere zyczenia urodzinkowe dla Igorka!
one.jpg

Ostkapa - sto lat dla Zosienki z okazji skonczenia 11 miesiecy!

A u Nas chlopcy juz podlapali jakiegos wiruska. Piatek po calym dniu w zlobku byl koszmarem.... egh, nie chce mi sie o tym nawet pisac..

Pozdrowienia!

Załączniki

• one.jpg
    one.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 39
Do góry