reklama
multiplicamini
Fanka BB :)
Crazy ja też się dołączam. Życzę żeby wszystko skończyło się dobrze no i trzeba w to wierzyć, bo wiara działa cuda!! Będę z Tobą myślami i trzymam kciuki!!
badka
Crazy - trzymaj się dzielnie. Wiara potrafi góry przenosić - trzeba w to wierzyć.
T
taycia
Gość
Crazy - bardzo mi przykro,ale bądź dzielna i trzymaj główkę wysoko. Powodzenia!!! Będzie dobrze!!!
Katalina M.
Zaangażowana w BB
Crazy niech dobre Aniołki czuwają nad Twoja mamą, niech dadzą jej sił, a Tobie niech dadzą i siły i nadziei. Trzymaj się kobietko.
olii88
Crazy i ja życzę zdrówka dla mamy! bądź dobrej myśli:-)
Dziewczyny jaka u mnie pogoda okropna! leje deszcz! znowu grrrrrrrrr
Dziewczyny jaka u mnie pogoda okropna! leje deszcz! znowu grrrrrrrrr
Katalina M.
Zaangażowana w BB
Olii oj to nie fajnie macie, choć już o tyle dobrze, że w końcu powiało pełną wiosną tu na Podlasiu póki co mamy śliczne słoneczko i temperaturę powyżej 10 st.C ale jak to tu na tym Syberycznym Wschodzie-ciągle mamy jeszcze śnieg za oknami ale na szczęście topi się w ekspresowym tempie :-), ale jak spojrzę w górę z mego okna na 6 piętrze to mam istną Majorkę-sam błękit nieba bez żadnej chmurki
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Kruszka w takim razie dobrze ze pojechałaś z Franiem na tą wizyte...jeśli chodzi o Nutriton to Hanka ma odruch wymiotny przy piciu tego więc zaprzestałam dawania, w ogóle tego nie toleruje. też bardzo często ma cofki...może wam się uda...
Mdmd ze karmienie piersią to nie jest zabezpieczenie to wiem ale zadko się zdarza żeby @przyszła przy KP stąd moje zdziwienie.
Katalina swego czasu i Hania nie tolerowała męża podczas kąpieli. tak się darła że szok! ale na szczescie przeszło. może głupie miny robił...hihih
Crazy Girl. współczuję. wiem jak może być Ci cięzko. zdrówka dla mamy. trzymaj sie.
dziewczyny ale mnie dzis gardło boli!!! kładłam sie spac z mega bólem głowy ale byłam przekonana ze to po moim kuchtowaniu wieczornym, niestety przypaliłam słonecznik i smierdziało w całym domu a kuchnię mam połączoną z pokojem...ech ale to nie to, w nocy wstałam do Hanki i już coś sie zaczynało dziać a teraz boooooli. i wyszło mi wczorajsze odpinanie płaszcza, łazenie bez szalika...
Mdmd ze karmienie piersią to nie jest zabezpieczenie to wiem ale zadko się zdarza żeby @przyszła przy KP stąd moje zdziwienie.
Katalina swego czasu i Hania nie tolerowała męża podczas kąpieli. tak się darła że szok! ale na szczescie przeszło. może głupie miny robił...hihih
Crazy Girl. współczuję. wiem jak może być Ci cięzko. zdrówka dla mamy. trzymaj sie.
dziewczyny ale mnie dzis gardło boli!!! kładłam sie spac z mega bólem głowy ale byłam przekonana ze to po moim kuchtowaniu wieczornym, niestety przypaliłam słonecznik i smierdziało w całym domu a kuchnię mam połączoną z pokojem...ech ale to nie to, w nocy wstałam do Hanki i już coś sie zaczynało dziać a teraz boooooli. i wyszło mi wczorajsze odpinanie płaszcza, łazenie bez szalika...
Podziel się: