reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Crazy ja też się dołączam. Życzę żeby wszystko skończyło się dobrze no i trzeba w to wierzyć, bo wiara działa cuda!! Będę z Tobą myślami i trzymam kciuki!!

crazy NA PEWNO będzie wszystko dobrze, trzymam za to kciuki!!! życie zaskakuje, ludzie zaskakują... pamiętaj mimo wszystko o uśmiechu, a wszystko BĘDZIE DOBRZE!!! Musi!!!

Olii oj to nie fajnie macie, choć już o tyle dobrze, że w końcu powiało pełną wiosną :) tu na Podlasiu póki co mamy śliczne słoneczko i temperaturę powyżej 10 st.C ale jak to tu na tym Syberycznym Wschodzie-ciągle mamy jeszcze śnieg za oknami ale na szczęście topi się w ekspresowym tempie :-), ale jak spojrzę w górę z mego okna na 6 piętrze to mam istną Majorkę-sam błękit nieba bez żadnej chmurki:-D

reklama
Kruszka w takim razie dobrze ze pojechałaś z Franiem na tą wizyte...jeśli chodzi o Nutriton to Hanka ma odruch wymiotny przy piciu tego więc zaprzestałam dawania, w ogóle tego nie toleruje. też bardzo często ma cofki...może wam się uda...

Mdmd ze karmienie piersią to nie jest zabezpieczenie to wiem ale zadko się zdarza żeby @przyszła przy KP stąd moje zdziwienie.

Katalina swego czasu i Hania nie tolerowała męża podczas kąpieli. tak się darła że szok! ale na szczescie przeszło. może głupie miny robił...hihih

Crazy Girl. współczuję. wiem jak może być Ci cięzko. zdrówka dla mamy. trzymaj sie.

dziewczyny ale mnie dzis gardło boli!!! kładłam sie spac z mega bólem głowy ale byłam przekonana ze to po moim kuchtowaniu wieczornym, niestety przypaliłam słonecznik:happy2: i smierdziało w całym domu a kuchnię mam połączoną z pokojem...ech ale to nie to, w nocy wstałam do Hanki i już coś sie zaczynało dziać a teraz boooooli:crazy:. i wyszło mi wczorajsze odpinanie płaszcza, łazenie bez szalika...

Do góry