reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

ulala, agamati-silne baby jesteście. Jestem pełna podziwu... Tym razem będzie dobrze. Ulala czekamy razem z Tobą do czwartku &&&&

Tak się tylko wydaje.... strach jest potężny, wręcz paraliżujący.... każda wizyta w łazience, to strach, czy się nie ujrzy plamienia... mąż mnie gani i każe pozytywnie się nastawić.... staram się.... strach tak naprawdę skończy się u mnie w momencie przytulenia maluszka.... ostatnim razem myślałam, że wszystko będzie ok, bo przecież to już był 19tc i niestety.... MIMO TO MUSZĘ BYĆ SILNA I POSTARAĆ SIĘ WIERZYĆ W SWOJE DZIECKO!!! Oprócz męża nikt jeszcze nie wie o ciąży i jeśli już powiemy, to po wizycie 30.03

reklama
Witam kolejne nowe mamusie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ulala- będzie dobrze!!!!Może będzie to serduszko później widać, póki beta rośnie to jest wszystko na dobrej drodze!!!!

Ja za monitoring też płacę 50zł, ile za ciążę- nie wiem, ale mój gin też pewnie na kilka wizyt przymknie oko i oszczędzi mi kasy, bo już nie raz tak miałam......

czasem sobie myślę, jak dziwnie jest urządzony ten świat, jaki jest niesprawiedliwy. z drugiej strony staram się przekonywać samą siebie, że nic się nie dzieje bez przyczyny, że zawsze jest jakiś powód. choć ja do tej pory jeszcze nie znalazłam odp na pytanie, dlaczego poroniłam - co to zmieniło w moim życiu, czego mnie nauczyło? nie wiem, po co to było.

trzymam kciuki za nas wszystkie.
ulala, a w twoje dzieciątko wierzę bardzo mocno, przecież ono od początku tak strasznie mocno walczy, mimo różnych przeciwności.

agamati, nie wiem czy chcesz o tym mówić (jeśli nie, to po prostu nie odp), ale co się stało w tym 19tc, że straciłaś córeczkę?

Bo powinnyśmy pić palić i w........... bo pijaczki nie dbają o siebie chleją zataczają się palą a dzieci to maja po 6 każde z innym a człowiek leży jak kłoda chucha dmucha od początku ze wszystkiego rezygnuje żeby było dobrze i nie jest gdzie tu sprawiedliwość? wiem że jedyna szansa w tym że pijaczka zrzeknie się praw do dziecka i trafi ono do ludzi którzy latami na nie czekali i tym się tylko pocieszam .
Wstawiłam zdjęcia jakbyście chciały zobaczyć .

Ostatnia edycja:
hej.ja juz po usg.wiecpecherzyk ciazowy ma srednice13,5m(4tyg+5dni)z prawidlowym odczynem doczesnowym.pecherzyk zoltkowy prawidlowej wielkosci. na razie sa jeszcze tylko komoreczki.

no niestety, tak to właśnie często wygląda.
niedawno moja 17-letnia kuzynka urodziła, zaraz po moim poronieniu. szczerze przyznam, że bardzo mnie to wtedy dobiło. zwłaszcza, że jest jaka jest - nastoletnie lata spędzone w poprawczaku.

ulala trzymam kciuki

Dziewczyny nie zamartwiajcie sie. Ja tez poronilam raz, ale od zamartwiania sie naszym fasolkom lepiej sie nie zrobi, nie pomozemy im stresujac sie w zaden sposob, a mozemy zaszkodzic.
Usmiech na twarz i cieszmy sie z ciaz. Juz!

Elzu- witaj

ulala - będzie dobrze, wszystkie tutaj trzymamy za ciebie kciuki:tak:

sylha - fajnego masz lekarza:tak:

zabka - tzn ze z usg ci wyszła ciąza tydzień młodsza?

reklama
Do góry