reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
okna? ja umyłam głowę i się strasznie zmęczyłam... czuję się już jak słoń, praktycznie każda czynność jest dla mnie wyzwaniem.

Tak czytam te wasze wypowiedzi i az szok,ze moje dziecie ma juz 6 tygodni! a jeszcze niedawno mialam duzy brzuszek i zastanawialam sie jak bedzie wygladal :tak: jeszcze troszke i wszystkie z Was beda tulily swoje Skarbki ;-)

Ja właśnie wróciłam z zakupów... nerw międzyżebrowy powoduje, że żebro mi odpada i czuję jakby mnie ktoś przebił czymś na wylot, bo plecy na wysokości tego nieszczęsnego żebra też mnie bolą więc już wiem, że dziś leniwy dzień mnie czeka. Dobrze, że pierogi ze wczoraj jeszcze są, bo dziś bym nie dała rady stać w kuchni, więc jak mężuś wróci z pracy to sobie ugotuje. Czekam na telefon w sprawie odbioru wózka i fotelika... już mnie to zaczyna stresować, bo miał być do dwóch tygodni, a jeszcze cisza. Dziewczyny a używacie/będziecie używały tych jakże modnych teraz leżaczków-bujaczków?

Illusion87 ja taki bujaczek mam po pierwszym dziecku i w sumie u nas się sprawdził. Można było małego pobujać delikatnie, a przy okazji dziecko było prawie na płasko, tzn. nasz się tak praktycznie rozkładał (nie pamiętam firmy bo miałam pożyczony od koleżanki), a jak mały miał ze 2 miesiące to dostaliśmy Fisher Price i muszę powiedzieć, że też byłam zadowolona.

Ja cały czas zastanawiam się nad leżaczkiem - ,bujaczkiem,i nie mogę się zdecydować,ale skoro się sprawdza,to pewnie kupimy.

Dziewczyny,a powiedzcie,czy do łóżeczka macie pościel,czy może śpiworki.

ilusion ja mam ten stojaczek - bujaczek od mojej siostry. sprawdził się u chrześniaka. jest prawie płaski, więc tylko kocyk na niego kładła i nawet nieraz w nim spał. Poza tym mogła wszędzie go zabrać, np. do kuchni, mały mógł się na nią patrzeć jak gotowała, a ona miała go pod kontrolą:-)

moni-ka ja mam dwa śpiworki, mam tez pościel. ale chyba będę używać śpiworków, zawsze to maleństwo się "nie wykopie". tylko się zastanawiam od kiedy go używać, bo na początku to chyba tylko w rożku. Czy od razy do śpiworka??

reklama
My mamy leżaczek-bujaczek od kolezanki pozyczony. Mielismy kupic identyczny na allegro, ale nam sie trafił za darmoszkę:-)
Ostkapa ja równiez męcze sie nawet po rozwieszeniu prania, a obiad robie na raty, bo juz nie ma siły stać:-) Dzis wyciagnełam mieso i chce zrobic i pomrozić pierogi. A jeszcze dzis kurier przywiozł mi zaslonki, które S powiesi jak wróci z pracy.

Monika my mamy i pościel i spiworek, ale na razie mały bedzie spał w rozk,u, później sie zobaczy:-)

Do góry