reklama
T
taycia
Gość
Tak czytam te wasze wypowiedzi i az szok,ze moje dziecie ma juz 6 tygodni! a jeszcze niedawno mialam duzy brzuszek i zastanawialam sie jak bedzie wygladal jeszcze troszke i wszystkie z Was beda tulily swoje Skarbki ;-)
illusion87
Fanka BB :)
Ja właśnie wróciłam z zakupów... nerw międzyżebrowy powoduje, że żebro mi odpada i czuję jakby mnie ktoś przebił czymś na wylot, bo plecy na wysokości tego nieszczęsnego żebra też mnie bolą więc już wiem, że dziś leniwy dzień mnie czeka. Dobrze, że pierogi ze wczoraj jeszcze są, bo dziś bym nie dała rady stać w kuchni, więc jak mężuś wróci z pracy to sobie ugotuje. Czekam na telefon w sprawie odbioru wózka i fotelika... już mnie to zaczyna stresować, bo miał być do dwóch tygodni, a jeszcze cisza. Dziewczyny a używacie/będziecie używały tych jakże modnych teraz leżaczków-bujaczków?
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
Illusion87 ja taki bujaczek mam po pierwszym dziecku i w sumie u nas się sprawdził. Można było małego pobujać delikatnie, a przy okazji dziecko było prawie na płasko, tzn. nasz się tak praktycznie rozkładał (nie pamiętam firmy bo miałam pożyczony od koleżanki), a jak mały miał ze 2 miesiące to dostaliśmy Fisher Price i muszę powiedzieć, że też byłam zadowolona.
Moni-ka
Ja cały czas zastanawiam się nad leżaczkiem - ,bujaczkiem,i nie mogę się zdecydować,ale skoro się sprawdza,to pewnie kupimy.
Dziewczyny,a powiedzcie,czy do łóżeczka macie pościel,czy może śpiworki.
Dziewczyny,a powiedzcie,czy do łóżeczka macie pościel,czy może śpiworki.
ilusion ja mam ten stojaczek - bujaczek od mojej siostry. sprawdził się u chrześniaka. jest prawie płaski, więc tylko kocyk na niego kładła i nawet nieraz w nim spał. Poza tym mogła wszędzie go zabrać, np. do kuchni, mały mógł się na nią patrzeć jak gotowała, a ona miała go pod kontrolą:-)
moni-ka ja mam dwa śpiworki, mam tez pościel. ale chyba będę używać śpiworków, zawsze to maleństwo się "nie wykopie". tylko się zastanawiam od kiedy go używać, bo na początku to chyba tylko w rożku. Czy od razy do śpiworka??
moni-ka ja mam dwa śpiworki, mam tez pościel. ale chyba będę używać śpiworków, zawsze to maleństwo się "nie wykopie". tylko się zastanawiam od kiedy go używać, bo na początku to chyba tylko w rożku. Czy od razy do śpiworka??
Moni-ka
Też mi się wydaje,że na początku w rożku.
Ja mam jeden śpiworek od 6-12 miesięcy,i chyba dokupię jeszcze jeden od 0-6.Pościeli jeszcze nie kupowałam.
Ja mam jeden śpiworek od 6-12 miesięcy,i chyba dokupię jeszcze jeden od 0-6.Pościeli jeszcze nie kupowałam.
reklama
G
gość 94049
Gość
My mamy leżaczek-bujaczek od kolezanki pozyczony. Mielismy kupic identyczny na allegro, ale nam sie trafił za darmoszkę:-)
Ostkapa ja równiez męcze sie nawet po rozwieszeniu prania, a obiad robie na raty, bo juz nie ma siły stać:-) Dzis wyciagnełam mieso i chce zrobic i pomrozić pierogi. A jeszcze dzis kurier przywiozł mi zaslonki, które S powiesi jak wróci z pracy.
Monika my mamy i pościel i spiworek, ale na razie mały bedzie spał w rozk,u, później sie zobaczy:-)
Ostkapa ja równiez męcze sie nawet po rozwieszeniu prania, a obiad robie na raty, bo juz nie ma siły stać:-) Dzis wyciagnełam mieso i chce zrobic i pomrozić pierogi. A jeszcze dzis kurier przywiozł mi zaslonki, które S powiesi jak wróci z pracy.
Monika my mamy i pościel i spiworek, ale na razie mały bedzie spał w rozk,u, później sie zobaczy:-)
Podziel się: