reklama
sylha
mama bliźniakowa
Nanulika- śliczna betka!!!!!!!
Ja jestem uzbrojona w HIPP mama, ale póki co to smaruję się normalną oliwką z wyciągu z rumianka
Ja jestem uzbrojona w HIPP mama, ale póki co to smaruję się normalną oliwką z wyciągu z rumianka
właśnie się naczytałam i zgłupiałam - pójdę chyba jutro do apteki..... trąbią o musteli ale 200ml kosztuje ok 50zł.... nie wiem czy aż takie dobre... jest też seria mama coś tam z Perfecta i jakaś Pharmaceris - te mają już normalniejsze ceny....
pola.
Fanka BB :)
Sunovia, otóż to! Musimy być dobrej myśli i nie czytać za dużo bo zwariujemy
Nanulika, super! Przewidzialam ze bedzie piękny wzrost.
Jeśli chodzi o balsamy to ja zakupilam w rossmannie babydream emulsje i oliwke. Używam tez oliwki hippa, ale słyszałam ze oliwka nivea jest tez godna polecenia.
Co do mustelli to u mnie kosztuje 100 zł zatem za 50 zł bym kupila bez żadnego ale.
Nanulika, super! Przewidzialam ze bedzie piękny wzrost.
Jeśli chodzi o balsamy to ja zakupilam w rossmannie babydream emulsje i oliwke. Używam tez oliwki hippa, ale słyszałam ze oliwka nivea jest tez godna polecenia.
Co do mustelli to u mnie kosztuje 100 zł zatem za 50 zł bym kupila bez żadnego ale.
sylha
mama bliźniakowa
Koleżanka jeszcze mi polecała z ziaja- ziajka mammia czy jakoś tak- podobno też cenowo przystępna
A ja znow mowie dziendoberek z drogi do pracy milego wtorku kochane! Trzymam kciuki za wizyte ulala,za pozostale tez jesli o jakiejs zapomnialam&&&
Ja dzis pelna wiary i z usmiechem wstalam pracy mi sie cholernie nie chce ale coz poradzic!
Po pracy podjade do superpharm po jakis balsam na brzucho i cycuchy no i MgB6 w mniejszych tabletkach bo te co kupilam czasem staja mi w gardle... a trzy razy dziennie musze....
Ja dzis pelna wiary i z usmiechem wstalam pracy mi sie cholernie nie chce ale coz poradzic!
Po pracy podjade do superpharm po jakis balsam na brzucho i cycuchy no i MgB6 w mniejszych tabletkach bo te co kupilam czasem staja mi w gardle... a trzy razy dziennie musze....
Crazy Girl
nanulika hanoos i lola piękne wyniki ;-)
iza - witaj :-)
A mi się dopiero dziś udało Was poczytać.. Jak mam męża w domu to nic na kompie nie mogę zrobić.. a wieczorem film na k0ompie więc już w ogóle...
A ja wczoraj miałam interview szok... zapytali mnie się czy chciałabym spróbować innego stanowiska i poszłam ale musiałam powiedzieć że jestem w ciąży... i pewnie nici z tego...
Co do imion to ja mam takie typy: (podaję w kolejności od najlepszego ;-))
Laura
Hania
Martynka
Dominika
Adaś
Dominik
Karol
Kacper
Nasza córcia ma na imię Emilia.
Zmykam do pracy...
iza - witaj :-)
A mi się dopiero dziś udało Was poczytać.. Jak mam męża w domu to nic na kompie nie mogę zrobić.. a wieczorem film na k0ompie więc już w ogóle...
A ja wczoraj miałam interview szok... zapytali mnie się czy chciałabym spróbować innego stanowiska i poszłam ale musiałam powiedzieć że jestem w ciąży... i pewnie nici z tego...
Co do imion to ja mam takie typy: (podaję w kolejności od najlepszego ;-))
Laura
Hania
Martynka
Dominika
Adaś
Dominik
Karol
Kacper
Nasza córcia ma na imię Emilia.
Zmykam do pracy...
pola.
Dzień dobry! Ja sie dziś kiepsko czuje. Baaardzo ciezko mi sie wstaje no i chyba zaczynam mieć mdłości.
Jeśli chodzi o informowanie szefa to... Mam problem! Planowalam powiedzieć mu dopiero po skończeniu 12 tc ale bede zmuszona zrobić to juz teraz. W przyszłym tygodniu czeka mnie delegacja. Musiałabym cała noc jechać pociągiem i lekarz mi stanowczo tego zabronił. Zatem nie mam wyjścia i chyba jutro poinformuje o tym szefa. Jak na złość za miesiąc mam kolejna delegacje, ale tym razem ciut bliżej więc możliwe ze pojadę zwłaszcza ze to bedzie juz po 10 tc. Wszystko jednak bedzie zależeć od mojego samopoczucia.
Jeśli chodzi o informowanie szefa to... Mam problem! Planowalam powiedzieć mu dopiero po skończeniu 12 tc ale bede zmuszona zrobić to juz teraz. W przyszłym tygodniu czeka mnie delegacja. Musiałabym cała noc jechać pociągiem i lekarz mi stanowczo tego zabronił. Zatem nie mam wyjścia i chyba jutro poinformuje o tym szefa. Jak na złość za miesiąc mam kolejna delegacje, ale tym razem ciut bliżej więc możliwe ze pojadę zwłaszcza ze to bedzie juz po 10 tc. Wszystko jednak bedzie zależeć od mojego samopoczucia.
reklama
ulala
Miłego dzioneczka mamusie pogoda dziś do bani dobrze że nie muszę wychodzić do pracy pokręciłam sie po domku prasowanie nadrobiłam i polożyłam się do lekarza na 18.30 więc mam dużooo czasu u mnie pojawiły się wzdęcia i zaparcia . w moczu wyszły mi liczne moczany spotkałyście się z tym kiedyś ? bo ja nigdy w życiu nie miałam tego nie wiem czy to ma coś wspólnego z moim wcześniejszym odchudzaniem czy co .
Podziel się: