Ja w pierwszej ciąży wizyty miałam co miesiąc, dopiero w ostatnim miesiącu ciązy co 2 tyg, teraz będę mieć innego lekarza niż w pierwszej ciąży, ciekawe jak u niego będzie, w obu przypadkach chodzi o prywatne wizyty
reklama
Uff, nadrobiłam.
Tempo jest ostre :-)
Sunovia, z moja pierwszą ciążą było podobnie, a to za male, a to za późno, ale lekarz powiedział, żeby się nie stresować, bo przecież każdy człowiek jest inny i w innym tempie się rozwija. w dziesiątym tygodniu dziecko zaczęło mieścić się w normach, a teraz jest o głowę wyższe od rówieśników :-)
Maria 2008, a kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Suwaczek jest na podstawie OM?
Sunovia, z moja pierwszą ciążą było podobnie, a to za male, a to za późno, ale lekarz powiedział, żeby się nie stresować, bo przecież każdy człowiek jest inny i w innym tempie się rozwija. w dziesiątym tygodniu dziecko zaczęło mieścić się w normach, a teraz jest o głowę wyższe od rówieśników :-)
sylha
mama bliźniakowa
Nanulika- nie ważne jakie bety my mamy ważne żeby prawidłowo Tobie przyrastała i tak będzie- nie świruj- szkoda czasu na to ;-)
Uff, nadrobiłam.
1 lutego
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Iza witamy napisz coś o sobie
reklama
nanulika, a który to twój dc dziś?
dzisiaj 38 dc....
coś chyba ok 1100 min powinno byc, dobrze myślę?
Podziel się: