reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

super ja tez mam corcie 3latka skonczy niebawem ehhehehe
u gory masz taki rozowy pasek ijest "operacje" edycja profilu i tam po lewej stronie bedzie "edytuj sygnatrure " to bedzie tam
a na kiedy masz termin ??

reklama
U lekarza jeszcze nie byłam ale w obliczeniach na 7 listopada:-) Co do suwaczka to wkleiłam i dalej go nie widać choć w edycji widać .
Ooo pojawił się:-):crazy:

Cześć, ja też do was dołączam:-):-) mam już córeczkę a teraz czekamy na nasze drugie szczęście:tak:
z kalendarza internetowego termin wychodzi mi na 6 listopada:-)
pozdrawiam wszystkie ciężarówki:-)

widac widac ehehehehhe ja tez jeszcz nie byalm u lekarza wizyte mam na 6 marca ehehhehe
a objawy ????

Ja się przejde w nastepnym tyg. koło 9tego. Objawy miałam kłucia w jajniku a ostatnio obiady mi nie smakują to znaczy mięso i dziś nie mogłam zjeść śniadania za to wczoraj zjadłam dwie kromki na słodko. Czasem mnie zmuli ale lekko. W pierwszej ciąży nie miałam nic ani kłucia ani nudności. Dopiero w drugim misiącu miałam wrażliwy węch.
A jak u Ciebie?

gosiagro witaj :-) czy chciałybyście mieć dziewczynkę chłopczyka? wiem wiem ważne żeby zdrowe było ale ja bardzo bym chciała żeby moja córka miała siostrę;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ale fajnie ze nas coraz wiecej,dzieki wam bardzo ze tak wszystkie trzymacie kciuki,ja dzisiaj jestem taka zeschizowana non stop gonie do lazienki czy nie dostalam tej wrednej @,bo caly czas wyplywa ze mnie taki przezroczysty rzadki sluz,chyba zwarjuje do jutra. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za was.

u mnie zmeczenie piesi bolace i obrzmiale takie wielkie mi sie zrobily .... i czasami pobolewa podbrzusze ale juz mniej niz w terminie @ .....

dona zadki sluz dobra objawa:)

ja nie wiem co bym chciala naprawde jest mi wszystko jendo mojemu mezowi tez ...moja corcia chce"baciszka" ehheehhehehe

Ostatnia edycja:
reklama
hej gosiagro:) gratulacje i zapisuje cie do naszej listy ehehehhehe :)
masz jakies objawy ??

zmęczenie, bóle brzucha jak na @, i bolą mnie piersi

gosiagro witaj :-) czy chciałybyście mieć dziewczynkę chłopczyka? wiem wiem ważne żeby zdrowe było ale ja bardzo bym chciała żeby moja córka miała siostrę;-)

ja chyba bym chciała mieć drugą dziewczynkę, sama mam siostrę i wiem jak to jest:-) a mąż oczywiście synka, co będzie to będzie najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

Hej dziewczyny ale fajnie ze nas coraz wiecej,dzieki wam bardzo ze tak wszystkie trzymacie kciuki,ja dzisiaj jestem taka zeschizowana non stop gonie do lazienki czy nie dostalam tej wrednej @,bo caly czas wyplywa ze mnie taki przezroczysty rzadki sluz,chyba zwarjuje do jutra. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za was.

trzymam kciuki, ja jutro badam ponownie betę, mam nadzieję, że przyrost będzie ładny:tak:

Do góry