reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
no dziewczyny koniec zludzen,marzen i nadzieji,@ przyszla przykro mi ze jednak nie naleze do listopadowek,ale wam zycze powodzenia i cudownych 9 miesiecy trzymam za was wszystkie kciuki i dzieki wam za wsparcie i mile slowa.Pozdrawiam was wszystkie.

no dziewczyny koniec zludzen,marzen i nadzieji,@ przyszla przykro mi ze jednak nie naleze do listopadowek,ale wam zycze powodzenia i cudownych 9 miesiecy trzymam za was wszystkie kciuki i dzieki wam za wsparcie i mile slowa.Pozdrawiam was wszystkie.
dona przykro mi bardzo ... naprawde.....

Witajcie dziewczyny Maria2008 i Gosiagro gratuluję :-) jak miło że nas coraz więcej
Dona61 bardzo mi przykro że przyszła wredota ale mam nadzieje, że uda Ci sie w tym cyklu i juz wkrótce do nas dołączysz Przesyłam Ci fluidki ciążowe $%&*(((@@#$%%^&:""::L)*&^%$@

robi sie nas coraz więcej :-)
ja zrobiłam dzisiaj betę : 1500! w poprzedniej ciąży w tym samym dniu po terminie miesiączki było 300.
9.03 pójdę do lekarza chyba, chociaż wciąż zastanawiam się kogo wybrać. ten od pierwszej ciąży nie umawia na konkretna godzinę i czeka się czasem wieki. teraz, jak już mam malucha w domu , nie mogę sobie pozwolić na tracenie czasu takie.
ale znam go, a jak wybiorę kogoś innego mogę trafić gorzej.
Dona, ja bym nie wytrzymała i zatestowała wcześniej.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny a powiedzcie mi kiedy robiłyście testy i wyszły wam dwie kreski? u mnie dziś 35 dc przy dość dlugich cyklach i na teście jedna ehhh a miałam nadzieję że do was dołączę

reklama
Do góry