reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

iza masz rację, muszę zapytać gina, a jakoś mi było głupio na początku się zapytać, bo takie dziwne pytania czasem zadawałam :p potem to już zapomniałam, a teraz znów mi się przypomniało
sylha gratulacje!!!!!!!!!!!!!rzeczywiście dzieciaczki niczego sobie ;) super ;] i fajnie, bliźniaki chłopak i dziewczynka, naprawdę fajnie ;)

reklama
kruszka przepraszam, że pytam, ale nie było mnie tu cały czas z Wami, dużo chwil opuściłam, ale teraz tak czytam a Ty też byłaś w ciąży bliźniaczej? i to była ta ciąża która trwa...jejuuuu jakto tak możliwe, o co tu chodzi..

Po pierwsze gratuluje nowych dzieci ;)

Z tym czopem to przy Antosi odpadł mi cały cztery tyg przed porodem!!! Takie galaretowate, zbite coś...
Sie przestraszylam.
W tej mi sie wydaje ze po kawałku wypada dlatego o upławy pytałam.

Co do kremu to nie wiem ale spytam lekarza i kosmetyczki z którymi współpracuje przy pisaniu felietonów.

Tak skąd ja to znam... Synek właściwie ze mną śpi, mąż sie musiał przenieść do drugiego pokoju. Na środku łóżka robię murek i tak śpimy. A rano skapitulowałam, włanczam mu bajki i mam jeszcze z pół godziny drzemki.

oj tak... metodę z bajkami również stosuję :-D ale męża nie pogoniłam, Mikołaj śpi u siebie w pokoju, tylko w nocy zawsze się przypałęta do sypialni:)

kruszka przepraszam, że pytam, ale nie było mnie tu cały czas z Wami, dużo chwil opuściłam, ale teraz tak czytam a Ty też byłaś w ciąży bliźniaczej? i to była ta ciąża która trwa...jejuuuu jakto tak możliwe, o co tu chodzi..

ja właśnie też się zastanawiałam, bo nie jestem tu od początku, ale głupio mi pytać....

Gratuluję bliźniaków!!! Spore dzieciaczki!

Kruszka tez sodziewala sie blizniakow niestety los jej nie oszczędził co jest bardzo przykre ale jedno dzieciatko do konca walczylo i napewno wynagrodzi jej te przeżycia :)

reklama
Do góry