reklama
E
esmeralda
Gość
nanulika serdeczne gratki!!!!!!!) tym razem musi się udać :* trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczyny witam się i miłego dzionka życzę
ps. a ja mam od wczoraj pół pleców zdrętwiałych :O albo maluszek mnie tak skopał, albo ja już nie wiem, może na jakiś nerw uciska? albo skóra jest tak naciągnięta i przez to takie dziwne uczucie
dziewczyny witam się i miłego dzionka życzę
ps. a ja mam od wczoraj pół pleców zdrętwiałych :O albo maluszek mnie tak skopał, albo ja już nie wiem, może na jakiś nerw uciska? albo skóra jest tak naciągnięta i przez to takie dziwne uczucie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
olii88
Fanka BB :)
Wzięłam się dziś za szafę moją i męża żeby zrobić miejsce na ciuszki juniora i z przykrością muszę stwierdzić, że już mi coraz ciężej:-( męczę się przeokropnie! A tu jeszcze tyle do zrobienia dziś kolejna pralka się pierze... no i weekend więc trzeba by posprzątać choć prawda jest taka, że sprzątam co drugi dzień
Wczoraj po południu strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony-chyba mój synuś gdzieś mi się tam wpakował:-)
Wczoraj po południu strasznie bolał mnie brzuch z prawej strony-chyba mój synuś gdzieś mi się tam wpakował:-)
Aga1402
Witam wszystkich
Natulka gratuluję, nie znamy się ale czytałam co cię spotkało, teraz już będzie tylko dobrze)
Ja po wczorajszej wizycie ok mały się obrócił główką w dół, ulżyło mi bo nie chciałam cesarki, a od dziś biore się za wyprawkę bo jestem daleko w lesie
Życzę wszystkim miłego dnia)
Natulka gratuluję, nie znamy się ale czytałam co cię spotkało, teraz już będzie tylko dobrze)
Ja po wczorajszej wizycie ok mały się obrócił główką w dół, ulżyło mi bo nie chciałam cesarki, a od dziś biore się za wyprawkę bo jestem daleko w lesie
Życzę wszystkim miłego dnia)
multiplicamini
Nanulika, bardzo się cieszę i gratuluję!! :-) Tym razem na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!!
magdula81
mamusia Martusi i Kubusia
cześć dziewczyny też mam termin na listopad 2012. mogę do Was dołączyć?:-)
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
nanulika super wiadomość!!! Wielkie gratulacje!! Tym razem musi być wszystko ok
reklama
Podziel się: