reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja 6 lat temu używalam do pępka spirytusu i gencjanę bo tak kazali w szpitalu i położna. teraz u nas każą używać octanisept i wodę z mydełkiem i mam zamiar się stosować :) kuzynka która teraz rodziła tak robiła i kikut odpadł po 7 dniach od porodu bez żadnych paprań :)

reklama
TO JESTEM!!!

aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.

następna wizyta 25 października o 9 rano!

karta ciąży założona:) a tu foty:

Zobacz załącznik 502853Zobacz załącznik 502854Zobacz załącznik 502855

Nanulika ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze zdrowie. Gratulacje!!! Wiem, ze będziesz sie bała kolejnych tygodni, ale tym rzem musi sie udać!!!:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Do góry