Ja 6 lat temu używalam do pępka spirytusu i gencjanę bo tak kazali w szpitalu i położna. teraz u nas każą używać octanisept i wodę z mydełkiem i mam zamiar się stosować kuzynka która teraz rodziła tak robiła i kikut odpadł po 7 dniach od porodu bez żadnych paprań
reklama
Julitte
Fanka BB :)
Ciekawe jak tam Cyntek... Miała wczoraj jechać do szpitala i cisza...
TO JESTEM!!!
aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.
następna wizyta 25 października o 9 rano!
karta ciąży założona a tu foty:
Zobacz załącznik 502853Zobacz załącznik 502854Zobacz załącznik 502855
aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.
następna wizyta 25 października o 9 rano!
karta ciąży założona a tu foty:
Zobacz załącznik 502853Zobacz załącznik 502854Zobacz załącznik 502855
olii88
nanulika to świetna wiadomość! Bardzo się cieszę:-) Dbaj o siebie
G
gość 94049
Gość
Nanulika ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze zdrowie. Gratulacje!!! Wiem, ze będziesz sie bała kolejnych tygodni, ale tym rzem musi sie udać!!!:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Julitte
Nanulika ogromne gratulacje!!!!!!
reklama
Crazy Girl
Nanulika gratulacje!!!!! super
Podziel się: