reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witam Kochane, chyba jeszcze niektóre mnie pamiętają?
Czytałam posty z kwietnia i chciałabym Wam podziękować za każde dobre słowo kierowane do mnie w tamtych chwilach. Ciepło na sercu się robi mając takich ludzi "obok".
Gratuluję Wam, cieszę się, że wszystko OK, obyście szczęśliwie i w wielkiej radości donosiły dzieci i urodziły szybko (nie napiszę bezboleśnie, bo cóz to byłby za poród ;) ) zdrowe Dzieciaczki. Czasem Was "podglądam", ale nie byłam gotowa napisać.
Przykro mi z powodu kolejnych Aniołkowych Mam ...
A Wy trzymajcie się zdrowo. Całuski w brzuchole *********************

reklama
Mi w pierwszych tygodniach waga podskoczyła +3,5 kg, potem spadła na +1,5 i od jakiegoś czasu tak się trzyma. Maluch chyba czerpie z moich zimowych zapasów. Przy czym wieczorem zawsze mam około 2 kg więcej niz rano...

Esmeralda gratuluję udanej wizyty !! :) No i córeczki :)

Mnie na początku waga nie skoczyła mocno, ale teraz zaczynam tyć, póki co przytyłam 5-6 kg i boję się co będzie przez te 4 m-ce. Brzuch mam już dość spory, niektórzy pewnie myślą, że termin blisko ;p

czesc dziewczynki, dosc dlugo nie pisalam ale jakos przez te upaly nie chcialo mi sie nawet na kompa wchodzic.pozatym jeszcze to nase wesele troche szumu ale jzu z górki.

umnie wszystko w porzadku.

w poniedzialek bylam u gina, wszystko ok, slyszalam serduszko:-)

21,22 lipca mam ślub a 23 mam wizyte u gina i usg, i mozliwe ze poznamy lokatora brzuszka:-D

jaktam wasze brzuszki, rosną?? moze ponowimy temat i powklejacie swoje brzuszki? moj to sie zanaddto nie zmienil:crazy:

zdj z 18 tygodnia IMAG0239.jpgIMAG0238.jpgIMAG0240.jpg

a to zdj z 13tygodnia

IMAG0213.jpg

a to moje dzieciątko
dzieć34.JPG

:-D

dziękuję dziewczyny, jesteście naprawdę cudowne :*:*:*
elomelo :*:*:*:*:*:*:*
madzialenka zmienił się zmienił ;) mi się też zdaje, że mój się nie zmienił, ale jednak już wszyscy go zauważają, więc urósł napewno ;) superaśne fotki ;)

Elomelo - pewnie, że pamiętamy :*

A brzuszki się zmieniają - od wczoraj iloma autobusami bym nie jechała zawsze ktoś chce ustąpić miejsca - także chyba nieźle widać (a do pracy jeżdżę z przesiadką czyli w sumie 4 dziennie). Co prawda koleżanki w pracy mówią że z tyłu to nikt by nie poznał (na razie ;) ) ale z przodu wystaje taka większa piłeczka.

Ale dziś mam fatalny dzień - gorąco jak nigdy, mnóstwo stresów i nerwów :( ale już będzie tylko lepiej. Tym razem to ja mam nadzieję, że nie zaszkodziłam Maleństwu. Ale trudno się nie stresować... Jakieś mało ruchliwe się ostatnio zrobiło, ale z drugiej strony jak mi nie chce się ruszać w takie ciepełko to co dopiero Maleństwu ;)

Madzialenka ja widzę różnicę, nie martw się lada dzień "wystrzelisz" chociaż każda kobieta ma inaczej. Miałam podobnie, do pewnego momentu mój brzuch wydawał się płaski, no i doczekałam się chwili, że przestał być - uwielbiam na niego patrzeć, ale niestety duży brzuchol nie sprzyja robieniu samodzielnego pedicure więc radzę Wam dziewczyny korzystajcie póki można się schylić - ja miewam problemy z zapięciem sandałów :) ale "lubię to", że rosnę, oby zdrowo :D

Elomelo - trzymam za Ciebie kciuki!!!!

Ja juz mam spory brzuchol,no ale to moja druga ciaza :tak: u mnie niestety nie ma upalow nad czym ubolewam,bo chcialabym sie chociaz troszke wygrzac na slonku!
Katze - gratuluje coreczki!

kurde dziewczyny, ja dziś siedzę przed kompem i od samego siedzenia się pocę..pogoda jest do bani!!! nie dość że ciśnienie skacze jak opętane, bo raz deszcz leje i chłodno jest, a raz upał prawie 40 stopni, no to jest pogoda naganna!! wreszcie by się mogło uspokoić i być normalnie 20 stopni że sobie na słoneczko można wyjść, a nie że nawet w domu człowiek się dusi, masaaaakra :/

reklama
Do góry